Kumar oynamayýn...Ama PASCAL KUMARINI hiç oynamayýn.
Kumar oynamayýn...Ama PASCAL KUMARINI hiç oynamayýn.
Kalbi duran insana müdahale etmezseniz ölme ihtimali %99 dur, ederseniz dönme ihtimali %90 dýr. Burada tanrýnýn yeri neresi sizce? Yada döndürürseniz, siz mi döndürmüþ olursunuz tanrý mý?
Daha derine inelim, herþeyi bilen, benim bütün yaþamýmý yazan bir tanrý nasýl oluyorda benden yazgým dýþýnda action bekliyor, ben 40 yaþýna kdr müsülüm yaþayýp sonrasýný isyankar olarak devam edeceksem bunun sebebi zaten direk benim yazgýmdýr, yani 40 yaþýndan sonraki yazgým isyankardýr zaten, ha cüzi irade diyorsan o zaman tanrýyý otomatik olarak inkar etmiþ oluyorsun.
Ýslamcýlar Amerika Çökecek..diyor.. (ATV,Sabah,Yeni Akit,24)
Richard Florida, kitabýnda Yaratýcý Sýnýf'tan bahsediyor..
(müslümanlar öncelikle bu kelimeden nefret ederler.Yaratýcýlýk Allah'a mahsustur vs)
Florida'ya göre YARATICI SINIF, yaratýcýlýklarýyla ekonomik katma deðer kazandýran insanlardan oluþuyor.
Yazar bu sýnýfa; Bilim insanlarý,mühendisler,mimarlar,tasarýmcýlar,yazarl ar,sanatçýlar,müzisyenler ve eðitimde,saðlýkta,hukukta diðer mesleklerde ana faktör olarak kullanan herkesi dahil ediyor..
Söz konusu kesimin oluþturduðu iþgücü ABD'de
2.Dünya Savaþý sonrasýnda %15 ...
1980'lerde %20 düzeyindeymiþ..
Þimdiyse bu oran %30'larda..
Acaba dünyada her yüz yaratýcý kiþiden kaçýný TR'de tutabiliyoruz??
1800'lerde YARATICI SINIF için Londra cazibe merkeziyse,þimdilerde San Fransisco..
Yaratýcý Sýnýfýný oluþturamamýþ Türkiye'de sanayicilik insaný bezdiren türden kaliteli hamallýktýr.
Yaratýcý sýnýfýmýz olmayýnca biz sanayiciler olarak,ben de dahil hamalýz aslýnda.....
Yükü iyi taþýyoruz,malý zamanýnda teslim ediyoruz ama günün sonunda icat edemeyen,
yaratamayan, ancak önceden yapýlmýþý
taklit eden kaliteli hamallarýz..(Yüzleþme/Adnan Dalgakýran shf.45)
Bunu yazmayý hafta somlarý alýþkanlýk haline getirmesen
cevap yazmayacaktým.
Università degli Studi di Pavia, UNIPV de týp okuma maliyeti öðrenci için kaç tl
Bak euro demiyorum kaç tl
Lise mezunu isen evraklarýný hazýrla okulu kazan ve baþla
okurken sýnýfý geçersen karþýlýksýz burs miktarý kaç euro onu da öðren.
Bizim ülkede iþ yapmaz müdür.
En ladin yaþayan bile camiden çýkýyor sonu
Sonuçta yasal vesayet bile verse
Bir akrabasý çýkar
Ona yakýþtýramaz bu sonu
Gider gömer...
Bi tek aziz nesin yaþadýðý gibi gitti
Kimse bu topraklarda iradene saygý göstermez..
Kendisi seni nasýl gördüyse öyle muamele eder..
Bu topraklarda ilah olmakta
Çarmýha gerilmekte kolaydýr..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Krematoryum doðaya aykýrýdýr, beden heleki ölü beden doða için yaþayandan daha deðerlidir. Kanadalýlar bile yakmaktan vazgeçiyorlar, daha maliyetli diye![]()
Burada ÝRADE VAR..SEÇÝMDE ÖZGÜRSÜN..Ama arkadaþýmda olduðu gibi; mükemmel yaþamý vardý..Yediðine-içtiðine dikkat ederdi.Her þeye dikkat ederdi.Genetik risk yok..ama AKCÝÐER KANSERÝ oldu..Bu kaderindir.
Veya Araba kazasý olur..Ayný poz.olan ölür,diðeri yaþar..Burada belirleyici ne?..savaþýrsýn eðer kaderinde varsa mermi gelince ayagýn kayar yandan geçer.
Bir senarist bir plato kuruyor.Herkese rol veriyor..kimi aða kimi çoban..Orada aða ,çoban olmak yönetmen tarafýndan taktir edildiðinden asla bir üstünlük sebebi deðil(ÝÞTE BU YAKLAÞIM kralmýþ,sultanmýþ, hepsinin korkulu rüyasýdýr..Çünkü sizin sahip olduklarýnýz size verilendir..)..TEK ÜSTÜNLÜK SEBEBÝ ROLUNU EN ÝYÝ OYNAMAKTIR.
zAMANI GELÝNCE O FÝLÝMDEN SENÝ ÇIKARIP..BAÞKASINI SOKAR.
Ama her hangi bir dine tabi olmak olmamak o senin tercihindir.
KADER olayý bana olaganüstü güç veriyor..Modern çaðýn,fennin,aklýn gerektirdiði tüm önlemi-çalýþmayý yap..gerisi kader olur...Varsa önümüzde hastalýk..yapacak bir þey yok.
NEYSE FORUIM FORUMLUKTAN ÇIKAR AÇIN BÝR TOPÝK KONUÞALIM..![]()
Yer Ýmleri