Suudi Arabistan Maliye Bakaný Al - Jaddah:
Pakistan, Mýsýr ve Türkiye ye de ekonomik destek veriyoruz.
Vermeye de devam edeceðiz.
En kýrýlgan ülkelere yardým etmeliyiz.
Halimiz,elin arabýna muhtaç olarak görünmek...
Günaydýn arkadaþlar, bence seçime kadar iktidar bisti ne yapar ne eder kimle görüþür bisti çökertmezler. Asýl önemli olan seçimden sonra mevcut iktidar kalacak mý kalýrsa ekonomi politikalarý nasýl olacak ikincisi iktidar deðiþimi olursa gelecek iktidarýn mevcut ekonomik politikalarý bunlarýn yanýna siyasi hukuki vs. geliþmeleri de ekleyebilirsiniz nasýl olacak bunlara az çok cevap verebilen tahmin eden kazanýr. Benim þahsi görüþüm mevcut iktidar kalýrsa ya da giderse de bist ilk etapta çöküþ yaþayacak. Sonra yataya baðlayýp oluþan senaryoya göre yolunu çizecek. Ýktidarýn kalmasý durumunda dolar ve altýn çoþacak. Seçimden sonra iktidarýn dolar ile ilgili yine alacaklarý daha sert sermaye kontrolü önlemlerini göreceðiz. Ben þahsým seçimden bir iki ay öncesinde pankadaki dolarý çekeceðim ortalýk karýþabilir vaziyet almak lazým.
https://www.paraanaliz.com/2023/bors...aporu-g-45295/
MÝT'ten Cumhurbaþkaný Erdoðan'a "borsa" raporu
Türkiye'nin 1 yýl içinde ödenecek kýsa vadeli dýþ borcu 189 milyar dolara yükselerek yeni bir rekor kýrdý.
https://geoim.bloomberght.com/2023/0...d32380f233.jpg
O kadar da belirsizlikler yok anketlerde meclis aritmetiði ve çýkabilecek vekil sayýlarý bile net , 1-2 kýrýlým ve sert manevra ile hdp filan da neticeyi bence deðiþtiremezler sonuç belli … dolar fýþkýracak hayali kurmamak lazým 2002 öncesinde de çok konuþuldu 3- 5 tl oluyordu dolar neticeyi biliyoruz .umarým dolar 15 tl düþmez aþýrý zarar etmenizi istemem. Þahsi görüþlerimde beni baðlar .
Ýktisatçýlar 12 aydýr çöktük çökecez diyorlar sanayiciler tüccarlar emekçileriyle beraber bu ülkeyi omuzlamýþ taþýyorlar yavaþ çöktürsünler aðýr olsunlar bu yavaþþþþ eyyy iktisatçýlar yavaþ bence
Koç Holding, Koç Holding Emekli ve Yardým Sandýðý Vakfý'nýn sahibi olduðu 5.859.000,00 TL nominal deðerli Arçelik payýný toplam 629.971.398,00 TL bedel karþýlýðýnda, nakden ve peþin olarak satýn aldý
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu gün çakanzi günü galiba.
Yer Ýmleri