Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    EREGL ile ilgili şöyle bir teorim var.

Muhtemelen son çeyrek bilançosu kötü gelecek. O yüzden Arcelor Mittal şimdiden satış yapıyor.

O arada KRDMD'yi yukarı sürüyorlar ki, EREGL görece ucuz görünsün, alıcı gelsin.

Bilançoya kadar satış bitecek ve sonrasında kötü bilançoyla fiyat biraz geri gelecek.

Oralardan mal toplanacak, seçimlerden sonra ABD faizleri de zirve yapmış olacağı için dünyada emtia fiyatları yükselmeye başlayacak ve EREGL'nin dönemi gelecek.

Orta-uzun vade için bence uygun..
    Arcelor hindistanda yaptığı yatırımlar için satış yapıyor olabilir.
    krdmd tamamen badem spor kontrollü tahta

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Arcelor hindistanda yaptığı yatırımlar için satış yapıyor olabilir.
    krdmd tamamen badem spor kontrollü tahta
    Doğrudur Sayın Sindoma. Ama bilanço iyi gelecek olsa, az daha sıkar oralarda boşaltırdı malı bence.

Bekleyip görelim. Ama El Turco'nun yazdığı gibi, tradelik hisse değil EREGL. Biriktirmelik.. Onu düşünen için sorun olmaz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Doğrudur Sayın Sindoma. Ama bilanço iyi gelecek olsa, az daha sıkar oralarda boşaltırdı malı bence.

Bekleyip görelim. Ama El Turco'nun yazdığı gibi, tradelik hisse değil EREGL. Biriktirmelik.. Onu düşünen için sorun olmaz.
    bence iki kurum anlaşmalı satış yapıyor belli bant aralığından normal şartlarda tahta bu satışlarda aşağı gelmesi gerekirken aynı bant aralığında devam ediyor.Tahta yük atsın giden gitsin 2.5 sene içinde kafamdaki seneryo uyarsa 265 tl beklentim mevcut.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bence iki kurum anlaşmalı satış yapıyor belli bant aralığından normal şartlarda tahta bu satışlarda aşağı gelmesi gerekirken aynı bant aralığında devam ediyor.Tahta yük atsın giden gitsin 2.5 sene içinde kafamdaki seneryo uyarsa 265 tl beklentim mevcut.
    gundi görse bu yazdıklarını ağlardı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    1999 daki gibi yükseliş bekliyorum 2023 2. yarısından 2.5 sene içinde.
    o yükseliş 12 ayda olmuştu bunu biraz yaydım piyasa anlamında.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hakikaten bu gundi neden bu kadar uzun bir süre ortadan yok oldu, hiç normal bir durum değil... Sıkıntı yoktur umarım... Her ne kadar iki zıt kutup gibi görünseler de sindoma da, o da bakış açılarımızı çeşitlendiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Hakikaten bu gundi neden bu kadar uzun bir süre ortadan yok oldu, hiç normal bir durum değil... Sıkıntı yoktur umarım... Her ne kadar iki zıt kutup gibi görünseler de sindoma da, o da bakış açılarımızı çeşitlendiriyor.
    benim gundi ye zıt kutup olma durumum yok bu kardeşimiş sistemi benden öğrendi badem spor isim babası olarak özl den çok sordu bizde bilgimiz dahilinde görüşümüzü paylaştık , hele bir düşüşte ipten aldım bunu kendiside kabul ediyor yalnız TEKNİK yok vs üzerinden burada terbiyesizlik yaptı bana ,gundi gibiler bu işleri 2 çizgi 2 indikatör olarak görüyor bu işin sırrı hepsini bütün olarak okuyup yorumlamak , sonra bizim yazdıklarımızı badem sporla ilgili bize anlatmaya başladı
    burada sistemi öğrenmeye varmı yok kalmamıştır varsa zaten 3 maymunu oynuyordur oda hükümet yanlısı olduğundan baş harfi Kemal seside çıkmıyor bu ara kesin bazı tahtalarda pusuya yatmıştır.
    kolay gelsin

8. Burada sorgulanması gereken şu, evet kontrollü borsadayız, evet yeni yatırımcıyı üzmek istemezler, evet bilanço dönemine giriliyor, peki pala ya da bu bademler devir teslim törenini ne zamana planlıyorlar??? Geçen seneden beri herkes mart-nisana kadar böyle diyor, peki herkesin beklentisi mi gerçekleşecek yani???

Geçenlerdeki düşüşte bir mesaj hoşuma gitmişti pala KY'nin malı kendisine kitleyeceğini anladı, o yüzden erken davrandı diye...

Sonradan görüntü ve açıklamalar kredililer ve viopçulara operasyondu o şekline dönüştü...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •