Kredi kartı faizi öyle zaten
Sana tahsis etmiş belli miktarda..
Kullansan da kullanmasan da hesabın içinde...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi kartı faizi öyle zaten
Sana tahsis etmiş belli miktarda..
Kullansan da kullanmasan da hesabın içinde...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Sana neden batıyor?..Teknik senin patentinde mi?Senin NEVROTİK marazlı ,bazılarına takmış ruhsal zırvalıklarını dinlemek zorundamıyız?
12 aydır burada..öbür köyden 2 kişiye takmış..burada kusuyor..Çakal, o adamlara beni benzetme..Anladığın dil bu ise en alasını ben de bulursun.
Forumun asaleti kirlenmesin diye es geçtim,geri vites olarak algıladı.
Adam ruh hastası..Burada her şeyi üzerine alınıyor...Tokatlı''sana demedim'' diyor...''yok yok bana dedin'' diyor...
Embesile kaç kare dedim..Bu mantıkla viob da batılır..bak cumaya dedim...MANTIKLI CEVAP VERSE..TAMAM DERİM..
Adam ,teknikle ilgili eleştiri yapınca üzerine alınıyor.
Son düzenleme : ABKA; 29-01-2023 saat: 18:57.
Ulan senden başka topikte embesi varmı lavuk sabahtan akşama kadar milleti eleştirmekten başka ne yapıyorsun burada lale.
tokatlının avukatımı oldun şimdide ne bok olduğun belli değil topikte , sanane benim taklarımdan lavuk lavuk sabah akşam milleti yazan sensin yok taner yok ağaoğlu şimdi sacro sen normal analizi anlamayan adamsın okuduklarını anlmadan çıkmışın benim yazdığım çizdiğimi eleştiriyorsun geç bu işleri tokatlıda sende bana yazıyorsun salladığınız sürece sallarım hodri meydan..
Ben yazacağımı yazdım....dikkat edersen ben onun yazısını bile alıntı yapıp yazmıyorum...kötü söz bu forumda yazmak istemiyorum.....yazdığımız açık ve sade....asla kıvırmadık....hakaret etmem ben ....form sahipleri elbette yazdığını görüyor....geçen onu uyardı ama anlamadı ....tahminen tekrar uyarır....
Dediğin gibi aç kontratlarını resmini at ortaya kazan alkışlayalım... Yapabilir mi onu görecez.....Neyse başını ağrıtma....
Burada ne yapılacağına sizlermi karar veriyorsunuz ,
sen big şortun şortundan tutansın burada hergün gelip onu soruyordun güldürme beni
Abka ya yazdım yaptığım işlemleri bak okumadan onu alıntılıyorsun , önce okumayı öğren .
ama beni oku bana sallayacaksan ,kötü söz demişin ya o zaman yiyiyorsa alıntılayacaksın cuma msj bana yazdığın kabak gibi belli ama kıvırıyorsun , sonra benim ayarım kaçınca ithamda bulunuyorsun ya ben yazınca kötü söz sahibine aitne kadar kolay değil mi peki yazmadığım şeyi toplum karşısında yazmış gibi algı yaratmak ne olacak , bak kardeş yolda yürüdüğümüzü düşün yanımdan geçerken karnından da konuşsan normal hayatımdada cvp veririm hayırdır diye bu benim karekterim sende topikte ogun bana söylediğini biliyor çünkü o saat arasınsa kamera kayıtlarında sen , ben, miniyatırımcı var. Ben yemem bu işleri bu yüzden bundan sonra plakama yaz ...
Adam cidden RUH HASTASI..Ben de zaman zaman forumdaşlarla takışırım..O der, ben derim..Olay kapanır.
Bu manyak ,diğer köyden ,buradan 3-4 kişiye takmış..Alakasız bir şekilde alıntı yapar..Sürekli olayı gündemde tutar.
Cuma günü forumdan bir arkadaş bir şey söyledi....VAY EFENDİM SEN BANA DEDİN...dedi..
Arkadaş,hayır sana demedim, dedi..ama hala diretiyor..Bana dedin,diye...OYSA BEYAN ESASTIR...
Adam efelenmek için bahane arıyor..
geçen seneden önce hatırlamam bunu..geldi,birileriyle husumetini,polemiklerini devam ettirmek için habire alıntılar vs..
Önce adam ol..hayat ,borsa da değildir..bak bu gün hayat hakkında-siyaset hakkında ne güzel yorumlar yapılmış...olmadı İLAÇLARININ DOZUNU ARTIR...Ama gelipte 9 yıl önceki başkalarıyla olan manyaklığını buraya dökme.
Son düzenleme : ABKA; 29-01-2023 saat: 19:02.
BULUT ve ABKA ne olur lütfen bir pazarınız var neşe ve sağlık içinde zaman zaman acı tatlı mutlu mesut geçinip gideriz kavga ile bir yere varamayız lütfen sukunet...
Kimse göçmemiş bu dünyadan MAL ile kalp kırmaya değmez ...
Yer İmleri