Bofa ýn karþý bacaðý info
Ýnfo bofa ikisi birlikte satýyorsa kork..
Biri satar diðeri alýrsa sorun yok.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa ýn karþý bacaðý info
Ýnfo bofa ikisi birlikte satýyorsa kork..
Biri satar diðeri alýrsa sorun yok.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
elliotçu deðilim, ama temmuzda baþlayan ve aralýk sonu tepe yapan dalga çok saðlam geliþti, doðasý itibariyle bi 3.dalga olmalý, 3.3 de olabilir.. muhtemelen 4 düzeltmesi baþladý, ne kadar sürer bilinmez, ama bi önceki düzeltme çok uzun sürmüþtü, 2021.aralýktan 2022.temmuza kadar 7 ay düzeltmeyle geçti.. o yüzden bu düzeltme daha keskin ve daha kýsa olabilir.. bi sonraki yukarý dalga ise 5 yada 3.5 olacak, yani temmuz-aralýk dalgasý kadar güçlü olmaz
.. ve xtumy out" xu050 in" olacak muhtemelen.. xu050, vadelisi olan ve açýk yapýlabilen tahtalar
Bataný gömmenin çýkaný övmenin pek manasý yok. Ýlla bir yüzde ver deseler borsanýn %51 i psikoloji %49 u zamanlama derim. Ne kadar tecrübeli olsan da bazen þiraze kayýyor, boþa koysan dolmuyor, doluya koysan almýyor, olmayýnca olmuyor... ama þunu kaç kez test ettim onayladým, ne kadar çok iþlem yaparsam o kadar az kazanýyorum, bu da yetmez gibi enerjimden ve vaktimden de oluyorum. Az öz düsturu borsada da geçerli.
Çok doðru söylediniz.Çok iþlem hem vakit kaybý hem enerji.Battýk diye yeniden ayaða kalkmayacaðýz diye bir þey yok.Bu haramyedilere pes etmek olmaz zaten.Geçen ay toplamda 300 milyonluk iþlem yaptým komisyon iadesi aylýk 50 bin tl iade etti kurum .Ama hem psikolojik olarak hemde sonuç olarak niye yapýyorum diye söylendim kurumu zengin etmekten baþka.
O iþlemlerden sonra yeni bir rota çizdim.Bir hisseye kene gibi yapýþtým.Potansiyelini çok yüksek görüyorum.Þu an tavan.Þuan ki potansiyelinden en az 5 e katlayacaðýna inanýyorum 1 sene içinde.En az bir sene satmak yok.Onun dýþýnda kalan küçük meblað ile günlük iþlem yapýyorum.
Mesela KIRMIZILI BANKA...kocaman bir holdingin bankasý.5 dolardan 0.5 e indi..þimdi 1 dolar...
Bundan eminim, akp gitsin 5 dolar olur..Normal politikalarda yabancý akýn eder.ilk öncede buraya gelir.
zaten xbnk/sanayi tam ortalama gelmesi için bile xbnk 4 kat gitmeli..
ama akp kazanýrsa sürünmeye devam...bence 1. þýk
GUNDÝYE katýlýyorum..belki 5 yýl sonra ama halkbnk 5-10 dolar eder..HALKBNK,BATMAZ,DEVLETTÝR,KAMUDUR..2000 lerde kardemirler çöplüktü..yýllarca süründü ve geldiði rakam belli..dolar bazlý 100 kat yapmýþtýr..
HKTM
UZERB (2020 den beri 100 kat yapmýþ)
SDTTR (bu olamaz bu da yeni halka arz)
TERA (aracý kurum..)
SNKRN
DOKTA
EGGUB (zaten 30 kat yapmýþ)
ONCSM (bu olamaz yeni halka arz kilit tavan gidiyo)
Bunlar tavan..
Bunlardan bir hisse alýp de 5 e mi katlayacaðýný düþünüyorsun..
??
Yer Ýmleri