Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Malı kaptıran kaptırana bence çok kişi dışardan seyredecek, oysaki borsanın özü boğadır
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malı kaptıran kaptırana bence çok kişi dışardan seyredecek, oysaki borsanın özü boğadır
    Kişisel olarak temennim düzeltmenin devam etmesi, önüne gelen borsacı oldu, bu garibime gidiyor, welcome party taraftarıyım ama bence gelecek hafta olumlu olacak, bugünkü viop'un seyri o intibayı oluşturdu...

Düşüşlerde yukarı gidecek gibi yapıp gömdü de gömdü...

Bugün ise aşağı gidecek gibi yapıp topladı da topladı...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malı kaptıran kaptırana bence çok kişi dışardan seyredecek, oysaki borsanın özü boğadır
    Bozkurt abi bugünlerde öngörülrin baya baya iyi....diğer taraftan Tıfıl da eksi yüzde 2 deyinde arafta kaldım...Tıfılda geçen hafta nokta atışı yorumları tuttu....İkinizin arasında arafta kaldım.....Malsız kaldım.....ama ala sat yaptım....kısa turlar şeklinde....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bozkurt abi bugünlerde öngörülrin baya baya iyi....diğer taraftan Tıfıl da eksi yüzde 2 deyinde arafta kaldım...Tıfılda geçen hafta nokta atışı yorumları tuttu....İkinizin arasında arafta kaldım.....Malsız kaldım.....ama ala sat yaptım....kısa turlar şeklinde....
    Bugün sabah eksi açılış olunaca dedim ki, bu düşüş yapacak olsaydı artı gaplı açar gelene geçene basar ve akşam pazarı olur du ama eksi açıp günici artı yaptı ve nötr kapatmaya çalışıyor olması bana düzeltmenin bittiğini ve yakında go go tar tar yapacağını düşündürtüyor.
    Sen yinede arafta kalmaya devam et, kesin ve garanti bir işaret henüz yok
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün sabah eksi açılış olunaca dedim ki, bu düşüş yapacak olsaydı artı gaplı açar gelene geçene basar ve akşam pazarı olur du ama eksi açıp günici artı yaptı ve nötr kapatmaya çalışıyor olması bana düzeltmenin bittiğini ve yakında go go tar tar yapacağını düşündürtüyor.
    Sen yinede arafta kalmaya devam et, kesin ve garanti bir işaret henüz yok
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun.
    Bugün nasıl açıldı nasıl davranış sergiliyor bakamadım, uzun ve orta vadeli görünüş bizi vobcuları ilgilendirmiyor, günlük takılıyoruz, hergün para dağıtıyorlar burda
    bazı arkadaşlar bugün akşam pazarı olur mu diye soruyor.
    Bence olmaz
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun.
    Bugün nasıl açıldı nasıl davranış sergiliyor bakamadım, uzun ve orta vadeli görünüş bizi vobcuları ilgilendirmiyor, günlük takılıyoruz, hergün para dağıtıyorlar burda
    bazı arkadaşlar bugün akşam pazarı olur mu diye soruyor.
    Bence olmaz
    Akşam pazarı olmuycağını tahmin ettik ama günün tepesini tutturamadığımız için zarar yazdık pisi pisine, mazut olduk yaw
    Sağlık olsun hergün para dağıtıyorlar burda, bugün kü paralar benden
    Hedef feyza
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı olmuycağını tahmin ettik ama günün tepesini tutturamadığımız için zarar yazdık pisi pisine, mazut olduk yaw
    Sağlık olsun hergün para dağıtıyorlar burda, bugün kü paralar benden
    bozkurt abey valla istesinler yarım sattte artı 3 den eksi 3 e geçirirler..tek elden yürütülen borsa da her an her şey olabilir..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bana bakmayın arada sallıyorum tutuyor
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •