akbank bilançosuna son 10 gün..
önümüzdeki hafta yüzde 25 bi atak yapacak,
maaþallah akkýza, allah nazardan saklasýn
Borsa
Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve
6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda,
piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Þ. (SASA.E) payýnda 23/01/2023 tarihinden
itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir
Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri
uygulanacaktýr.
__________________________________________________ _
Borsa
Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve
6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda,
piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Hektaþ Ticaret T.A.Þ. (HEKTS.E) payýnda 23/01/2023 tarihinden
itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir
Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri
uygulanacaktýr.
Tedbirlerin
uygulanacaðý son tarih 22/02/2023'tür.
Dolares çözülecek gibin duru...
Tarikatýn þeyhi Bi konuþtu.
Pramidi bozdu..
Günahýný affettirememiþ anlaþýlan..
Dönen tekere çomaðý sokan hançeri yer
Hamili yakini olsa bile..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda, piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Sasa Polyester Sanayi A.Þ. (SASA.E) payýnda 23/01/2023 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" tedbirleri uygulanacaktýr.
bundan aylar yýllar sonra insanlar bu grafiklere bakýp benzerlikleri anlamaya çalýþacaklar. o zaman kimse sasa hekts vs endekste olduðunu bile bilmeyecek. kaldý ki bu haberlerden hiç haberleri olmayacak.
neyse biz iþimize bakalým.
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri