Geçen günlerde ford ile tüpü hipodromda suyun içinde 50 tale için yarþtýrmak için b grubuna dahil etmiþtik 500 talelerde fiyatý eþitlenmiþti diye yazdýðýmý hatýrlýyorum.o günden beri
Tüp bi boy fark attý forda
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
TUPRS'ta son çeyrekte 14-15 milyar civarý kar bekliyorlar. En son Oyak 14,5 demiþ.
O civarda bir kar gelirse, HBK 140 TL yapar, bugünkü fiyatla 4,5 fk'lara düþer..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
sabah bir ekran paylaþmýþtým.(görseller olumlu-olumsuz fazla dikkat çektiðinden siliyorum)...
dün alýnan poz.lar 6150 -6200 ARASI ..stoploss. dünkü býst100 zirvesinin geçilmesi(5568)
.Kanýmca stoploss olursam 60-70 puan zarar oluþur..(makas daralacaðýndan)
Bu yöntemin artýsý; belki de tek poz. da 1.000 puan gelir..ama eksisi; trade imkanýný kaçýrmak ve stoploss olup zarar etmek..
stoploss olmazsam uzlaþmaya giderim.
alçalan tepeler ve 2 bacaklý formasyona oynuyorum..
sp500 de max. tepki 4150 beklerim..sonra global+yerelle: VOLTRAN OLUÞSUN..Globale bakýp temmuz diyen...PAPAZ HER GÜN EKMEK YEMESÝN..
Bu bir hayaldir.Zaten hayalini kurmuþsan gerçekleþmezmiþ.
3 kere batmýþ adamdan elektrik almak isteyen ..buyursun alsýn..
adios...
Aselsanda saðlam durmaya baþladý, Ayasofya abi þahna abi ne der, onuda e grubunda bi rakip bulup yarýþtýralým mý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Trade yapanlar için tüm platformlarýn kralý idealin KEP sistemidir.VÝOB DA çok aktif iþlem yapýyorsanýz.
KEP, kademeli emir penceresi.Fiyatý çektiðin yere geliyor..Emir iyileþtirme çok kolay.
12 YILLIK leptobu deðiþtireceðim.Tüm iþlemleri onunla yapardým.bazen millette 2-3 tane pc görüyorum
deðiþtimezdim de...ÝDEAL ARTIK 32 bit ile iþlem yapmýyor.güncelleme olmadýðýndan güvenlik gerekçesiyle spk yasaklamýþ...
Yýllarýn sistemi-programý vs.var..bunlarý kurmak dünya kadar iþ..birazda bundan dolayý deðiþtirmezdim.
tekrar adios
Yer Ýmleri