Bende iyi niyetinden þüphe duymadým ama borsanýn özü kötü niyetli oluþundan mütevellit bi kiþinin dediði çýkmazsa çok görmem.
gönül isterki herkes kazansýn ama malesef istemeyle olmuyor, nasip
Bende iyi niyetinden þüphe duymadým ama borsanýn özü kötü niyetli oluþundan mütevellit bi kiþinin dediði çýkmazsa çok görmem.
gönül isterki herkes kazansýn ama malesef istemeyle olmuyor, nasip
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Nasdaq sistemine geçince yüksek frekanslý yatýrýmcý gelecek denmiþti. Herif sürekli slalom yaptýrýp duruyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Geri dönüþü güçlü hisseleri incelemek lazým, bankalarý vatandaþýn kucaðýna yýkýyorlar gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
4.Çeyrek Kâr Tahminleri (Trive Yatýrým Menkul Deðerler )
4.çeyrek Kar Tahminleri Ekte yeralmaktadýr
Trive Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.
https://www.trive.com.tr/
Yasal Uyarý
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti ; aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabýlýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
__________________________________________________ ____________________________
Parasýnýn deðerini bilene
asla durmak yok
Sýfýr komisyon fýrsatý ile hisse alým-satýmý ve VÝOP Ýþlemleri Trive'da!
YTD
Yer Ýmleri