12 daire, apart düzeninde. Denizi kýsmen görüyor. Daireler dayalý döþeli, 1+1.eþyalý.
Günlük, aylýk kiraya veriyor..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 daire, apart düzeninde. Denizi kýsmen görüyor. Daireler dayalý döþeli, 1+1.eþyalý.
Günlük, aylýk kiraya veriyor..
Bu hafta Türkiye nin Rusya Ukrayna savaþý yaptýrýmlarýnda Rusya'ya nefes borusu olmasý ile ilgili olaylar konuþulur gibi. Bununla ilgili bir þeyler çýkarsa asýl o zaman görürüz satýþý.
KOZAL farklý mý?
Ederi 80 TL..
Üstelik el konulmuþ þirket. Geleceði meçhul..
gubrf çok dikkat çekti. haliyle de çok konuþuldu. normaldir.
o kadar çok kaðýt beleþ dururken gübreye 50 lira bile vermem.
audentes Fortuna iuvat
zaten tahta sahibi de doðru mu bilmiyorum "evi filmcilere kiraya veriyorum" demiþ. puhhaaahhaaa
https://www.youtube.com/watch?v=Mdp94sLNA28
audentes Fortuna iuvat
2.el konut kampanyasý bekleniyormuþ. Belki kirada oturduðu evi alan evsizlere ucuz kredi verirler.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-olacak/274641
...
Konuya iliþkin TRT Haber'e deðerlendirmelerde buluan Gayrimenkul Sektör Temsilcisi Gökhan Taþ, þunlarý söyledi:
"Þu anda orta ve ortanýn altý gelir grubunun ciddi anlamda bir gayrimenkul alma ihtiyacý var. Ýkinci el ile ilgili talep çok yoðun bir þekilde. Bu açýklanacak proje herkesi kapsayacak. Belirli þartlarla olmayacaksa o zaman gerçekten pazarda insanlarýn ihtiyaçlarý karþýlanýr diye düþünüyorum. Yüzde 20 peþinat verilecekse, belki peþinatta üç dört yýl vadeli, ayrý bir kredi. Diðer uzun vadeli de ayrý bir kredi modeliyle böyle bir þey uygulanabilir."
Ýkinci el konutlara yönelik çalýþmanýn detaylarýnýn Þubat ayý içerisinde açýklanmasý bekleniyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Gençlik lay lay lom havasýnda..
Sýkýntý yaþamamýþ, ambargo görmemiþ, savaþ görmemiþ
En azýndan bizim gibi elinde bidon benzin kuyruðunda beklememiþ..
Her yazýlanýn cahil bir otoriter lidere yaradýðýna þartlandýrýlmýþ..
Yer Ýmleri