Hisse PD/DD
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
VAKBN : 0.65
YKBNK : 0.60
HALKB : 0.75
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
ICBCT : 1.75
Hisse PD/DD
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
VAKBN : 0.65
YKBNK : 0.60
HALKB : 0.75
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
ICBCT : 1.75
2 ay sonra Hisse PD/DD
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
YKBNK : 0.60
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
VAKBN : 1.10
HALKB : 1.30
ICBCT : 1.75
Gercek PD/DD
VAKBN : 0.16
HALKB : 0.18
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
YKBNK : 0.60
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
ICBCT : 1.75
Kamu bankalarinda 2 kere tahsisli sermaye artirimi yapilip hissenin fiyati artirilmadan piyasa degeri artirilmistir.
3. su de onaylandi.
Yalancısın hani nerede kopyala bakalım şuraya 3. cünün onayını?
Kötü niyetlisin HALKB millete 5 liraya sattırttın hisselerini.Devlet sermaye koydu şimdi 12,5 yatırımcı birşey koydu mu. Senin hazımsızlığın ne? Haklı çıkamamak. HALKB de tahsislilerin peşine 2 lira hedef verenlere karşı durdun mu? Hayır. Onlarla beraber duruma çanak tuttun mu?Tuttun.Buna kim karşı çıktı. Ben.Sonuç ne oldu.Bu da sana kapak olsun. Çünkü bilgi senin siyasi heyezanlarınla yaptığın finansal atmasyonlardan üstündür. Allaha çok şükür ki bu bende var sana karşı durabildim.ve Her zaman duracağım.Arşivlerde oralarda.
Sen buralarda yazı yazmasına izin verilecek çapta biri değilsin.Kendini otorite gibi göstermeye çalışıyorsun. Değilsin. Hatta muhatap alınacak insan bile değilsin.Bunu da buraları okuyanlar bilsin diye yapıyorum.Yoksa yaptığın atmasyonlar umrumda değil bana da zarar veremez.
Yatırımcıya da zarar veremesin diye seninle muhatap olmak zorunda kalıyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımına Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay çıktı.
02:36 - 28.03.2023
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bültenine yayınlandı.
Kurul, Halkbank'ın 4 milyar 969 milyon 121 bin liralık, Vakıfbank'ın ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralık tahsisli sermaye artırımını onayladı.
Kafan mı güzel yoksa bu kadar cahilmisin o 2. tahsisli başvurunun onayı olmasın. Zaten 29.03.2023 günü gerçekleşti.
Senin matriks ekranın yok mu?
Sen böyle bu kafayla mı HALKB topiğinde bir de 29 marttan bu yana yazı yazıyorsun. Yalancısın. Nokta.
Diğer tüm yazdığın şeylerde aynen böyle.
Hisse net yönetimi bakın ben bu kişinin atmasyonlarını düzeltme mercii değilim bu kişiye gerekeni yapın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
tavan olucak günde barış ilan edelim
güzelim iş bankası forumuna güneş doğsun arkadaşlar
siyasi duyularla yazı yazmaya gerek yok BU ülke hepimizin ve çocuklarımızın , o şu parti malı değildir ,
atatürk türk gençliğine emanet etti ülkemizi çalışalım emek harcayalım ülkemizi sevelim gerisi boş bence
3. tahsisli bu. Devlet 11 dolardan yatirimciya gecirdigi mallari 20 sentten aldi hisse fiyatini artirmadan. Bunu savunmaya kalkan eleman nasil biri ola ki?
Lutfen bana karsi bir daha birsey yazma. Ben senden tiksiniyorum dedim 6 ay once, bir daha da sahsina birsey yazmadim.
![]()
Yeter yahu sabahtan akşama kadar saldırgan üslup sürekli şikayet sürekli yönetime ona buna laf .. Siz biraz dinlenin bu kadar olmaz , sürekli insanlara kafan mı güzel yok cahilmisin, sulanma etkisi olmuş , iran’a yatırım yap , bizlere aynı emir şeklinde şikayetler ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri