Yakismayan neymis bir cikarip koysana gorelim. Daha dogrusu savundugun nedir, ve senle uyusmuyor diye bana nasil yakismiyor.
Mesele doğruya doğru diyebilmektedir,
Ben kenidine hakkını zamanında çok vermisimdir,
sizide özak forumunda, bunu en bilen kisinsiniz...
buraya pasteleyim hafızanız tazelenir.
Yapılacak çok netti, Amasız, fakatsız , P.tesi günü borsayı açmayacaktın,
Gün icinde bakar nedir nereye gidiyor, bir daha ertelersin yada acarsin,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Guzel kardesim, benim yazdigim herseyi destekleyecek verim var. Cizgimde de hicbir degisiklik yok, cunku bir gunde olusmadigi gibi bir gunde de bozulacak degil.
Senin itiraz ettigin kismi destekleyecek birseyin var mi? Varsa yaz. Neye itiraz ettigini hala bilmiyoruz ama..
Kapatilacak tabi, hata yapmistir biriside cıkıp bunu düzeltmistir,
Ne olacak yani insanlar haklı söylemlerini söylemiyecek mi
tepki ne kadar büyük olursa yanlıstan döndürmek o kadar kolay olur,
Piyasa yerine koyar lafi havada asılı olan bir laftır ,
iki gün sonra ekonomi bakanı cıkar bir acıklama yapıp piyasanın yönünü etkileyeck bir bicimde
bu arada panikle satanların mallarını çökmek doğrumudur,
Piyasa bir deprem olmadi mi farzetsin birileri para kaybedecek diye?
Deprem oldu. Bazi hisselere pozitif bazilarina negatif etkisi olacak. Ekonomi bakani aciklamasini baska zaman da yapar, malini kaptiran baska zaman da kaptirabilir. Borsa bir hayir kurumu degil. Yapilmasi gereken acilmamasiydi, sebebini de arkadaslar guzel sekilde belirtti.
Simdi millet, algolar uzun sure temerrude sokuldu ve Carsamba aciliyor, 3 gunluk baska bir takas suresi. Yani onlar zorunlu satmak zorunda birakildi. Siz zorunlu satici oldugunu bilseniz yuksekten alir misiniz? E onlarin cani yok mu?
Cimentocular ne guzel kazaniyordu. Onlarin da cani yok mu?
Demek istedigim bu olay bastan sona yanlis yonetildi, bunu tartismasi bile yanlis. Kapali kalirdi, alinan onlemler aciklanirdi, acilirdi. Ama bu sekilde yapilan bir yanlistan donus yok, tam tersine daha cok adaletsizlik var.
Borsa bir hayır kurumu olmadığı gibi
Ben büyük sermayeyim hepinizi ezer gecirimlerinde hüküm sürdüğü yer olmasa gerek,
Bu yüzden Kurallar ve düzenlemeler ve kurullar var.
Piyasa seviciler varya ,
madem bu kadar piyasaya güveniyorsanız o zaman endisilenmeye gerek yok
ne zaman acilirsa piyasa geregini yapar, yoksa baska hesaplarımi vardi?
Adam çıkmış yazıyor 30 yıllık borsaciyim kıl tüy yün,
Spotla türev piyasasi arasindaki iliskiyi yakalayamamissan 50 yılda kalsan ne olacak
Ben diyorum ki hepsi iptal edilsin p.tesi dahil olmak üzere sizde aynısını yazıyorsunuz ama katılmadığım nokta uslubunuz,
Yer İmleri