1 lt için deðil adres, yaþadýðým þehri bile yazmam...
![]()
1 lt için deðil adres, yaþadýðým þehri bile yazmam...
![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Reha bey hiç durmayýn 2 koliyi atýn bagaja, onlar hesap gününe kadar beklesinler![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koliler havada uçuþuyor....[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Valla ben ilkkez nasýp olursa katilacagim ama ekibi görünce 2 koli yetmez diyorum, umarým yanilmam![]()
Sayýn Güneysu 1 litreden kapýyý açtý 2 koli ne etsin![]()
Yer Ýmleri