Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sofraya ne olmuþ böyle![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ne demiþ þair ''Ben sarýþýnýn dolgununu ve bol köpürenini severim!''
Hangi þair derseniz, ben de bilmiyorum Reha GAYA dötünden uydurmuþ olabilir!![]()
Tamam etmem .............sohbet..............
Ben hesabý þöyle yaptým.. Ortalama 4000 ziyaretci x 10,7 yaklaþýk 40 K týk gibi..
Sizin hesaba göre 80 K çýkýyor..
Hadi ortasý desek 60 K..
Büyük rakam..
Hele de sayfa açýlma hýzý 1.9 saniye.. Altyapý da güçlü demek ki..
Offf... kafayý bozdum rakamlarla..
Analizci olmak ne kötü yav...
Zaten bu gece az içtik çok konuþtuk..![]()
Hadin iyi geceler..
Zabah 7.. Bu deli ayakta..![]()
Yer Ýmleri