Ben birazdan Ýnegöle gider, Köfteci Orhan beni yine çaðýrýyor!
Aslýnda döþemelik bez bakmaya gidiyoruz, bizim memnekette bez yok ya!
Daþ Fýrýnnýk zor zanaat velhasýl, iki olacak bu gittiðimiz üç olmasýn deye, masaya vurdum!![]()
Ben birazdan Ýnegöle gider, Köfteci Orhan beni yine çaðýrýyor!
Aslýnda döþemelik bez bakmaya gidiyoruz, bizim memnekette bez yok ya!
Daþ Fýrýnnýk zor zanaat velhasýl, iki olacak bu gittiðimiz üç olmasýn deye, masaya vurdum!![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Baþkan bu sývamýþ.
Damlatma saatim 17.00-21.00 olduðundan dükkana gündüz bakarým. Ýyi ki de öyle yaparmýþým. Bu densizliðin üzerine her halde ömür boyu ceza alýrdým. Siz yine sabýrlý davranmýþsýnýz.
Bak bir dediði doðru burasý gerçek yaþamda birbirlerini tanýyan güzel insanlarýn sohbet yeri. Bu yüzden bir þey yazacaksam dükkanda kimse yokken yazar giderim. Muhabbete saygýdýr bu.
Bu kiþi dün geldiðinde birseyler yazdý bende taninadigimdan birde tam nediyor anlamadigimdan birsey yazmadým, o arada sayýn c.unlu'de birseyler paylaþtý, kimse buna cevap vermeyince bozuldu herhal ondan. Direk sayýn Güneysu ile olsaydý bukadar yürek yemiþ bir konuþma yapacaðýný sanmam![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 2 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Soru meraklý ziyaretçi kim ola?
Yer Ýmleri