Afiyet olsun sofra
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afiyet olsun sofra
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2dakikanizi ayýrýp okuyun derim..
http://www.hisse.net/topluluk/entry.php?b=118
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun..
Hugh üstad bugunleri gorseydi ne mutlu olurdu.. þu hale bakýn dükkan bugün onun þerefine doldu taþtý![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sene 1973, Ingilterede Makina mühendisliði tahsili görüyorum.
Manchesterde Salford Universitesinde.
Talebe olarak en büyük heyecaným, 3 kuruþluk talebe paramdan artýrýp ayda 1 Londraya gitmek ve gece hayatýný tanýmak.
Ayný üniversiteden arkadaþ olduðum bir iranli arkadaþýmla beraber gittik Londraya o hafta sonu.
Gece icin hazýrlandýk, ve çýktýk, bana dediki "gel seninle Playboy klübüne gidelim"...
Kalktýk gittik.
Kapida 2 tane zebellah koruma var.
(Ben içimden "kesin bizi almazlar" dedim)
Bu iranli arkadas kapýya yanaþtý ve cebinden bir KART çýkarttý.
Bizim iranli arkadaþ Playboy Klubü üyesiymiþ??
Ve beni iþaret ederek "he is with me" dedi!!
Tabii ki girdik Playboy klübüne!
O zamana kadar böylesine güzel bir gece klübüne ve KUMARHANEYE girmemiþtim.
Yerler ve tavan kýrmýzý kadife kaplý, duvarlarda aynalar ve derinlik vermesi icin "indirect ligthning" ..
Þampanya, Viski ve açýk büfe yemek (Havyar dahil) herþey ortada.
Elinde Tepsi ile dolaþan "güzel güzel" gülümseyen Playboy kýzlarý "Bilardo topu gibi" hepsi birbirinden güzel, size viski, Votka veya PURO ikram ediyorlar.
Kumar masalarýnýn etrafinda ki Krupyeler de Playboy kizlari.
Bileklerinde Manþetli gömlek kollar, boyunlarýnda fiyonklu bant ve baþlarýnda Tavþan kulaklarý.
Ve tabii vücutlarýný saran daracýk bir mayo tarzý gece kýyafeti.
Fileli çoraplar ile gülen gözleri ile size servis veriyorlar.
Bu bir KONSEPTTIR.
Ve bu beyefendi boylesine bir Konsept yaratti!
Rest in Piece Mr.Hugh Hefner
Bana göre Windows programý kadar baþarýlý bir konsept!
Cennetlik bence.
Son düzenleme : bikmisbroker; 29-09-2017 saat: 01:38.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Ohooo, gece daha erken, milletten eser YOK!
Yatirdim hepsini evellah!![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri