Üzerimize kilitleyip kactilar..![]()
Üzerimize kilitleyip kactilar..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gidip tv izleyip yatayim , fazla uykusuzluk sacmalatiyor insanýuyumazsam gelirim ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Peezciler burdaymýþ meðer![]()
Þarap tatma festivalindeyim ve 200 den fazla stand var! Beni bu akþam sedye ile eve götürürler AQ
Sent from my iPhone using hisse.net
Giriþte 50$ aldýlar, ben zebehe gadar buradayým !![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
iyi geceler, köþe masadayým......
AOSD........
Sn Baba forumda üyeliði bile biraz þatafatlý olmuþtu, baþka birisi nickini almýþtý, geri vermedi... kerhen geri almýþtým..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bu Ülkenin Gençlerini Üniversiteyle Oyalýyorlar
DH'de bu konuya denk geldim, gençlerde aymaya baþlamýþ!
20 Yýl sonra bilgisayar mühendisiyim lan ben yerine, ulan ben berberim alýr o makasý götüne sokarým, denileceðini anlamaya baþlamýþ!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri