Kasaylan sarýþýn goyacaðýz balkona demekkim, 3 günnük haytalar bilem bile Reha GAYA ilen piste çýkýyorlar!![]()
Kasaylan sarýþýn goyacaðýz balkona demekkim, 3 günnük haytalar bilem bile Reha GAYA ilen piste çýkýyorlar!![]()
Vakti zamanýnda, sizin ýraký deye içtiðinizi, ben gulaðýma damnatýrým demiþtim!
Bazý kendini ''IRAKICI'' sanannar anlayamamýþtý, BAÐ-GUR Emeklisi Reha GAYA'nýn farkýný!![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
dün gece ki ýrakýlar hala damarlarýmda dolaþýyor, heç sarýþýna bakacak derman yok bende..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
HIZLI BAÐ-GUR Emeklisi, attýk 7. sarýþýný yatað... pardon bardaða!![]()
Her ne gadar gecelerin sarsýlmaz deliganlýsý olsak bilem bile, Reha GAYA'nýn dahi zýbarmasý gerek!![]()
7. Nam no'lu sarýþýnýn iþini hallettikten sonra, bir cigara içip ben gayar.
Yer Ýmleri