Sarýþýnlar atölyede uretilemedi her hal mekan isletmecisi henüz yok.....[emoji4]
Sarýþýnlar atölyede uretilemedi her hal mekan isletmecisi henüz yok.....[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Haftasonu mekanýný terk eden mekan iþletmecisi mý olur?Sanýrým reha kaya uykuya yenik düþtü diyelimki gelsin geçsin iþinin baþýna
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu mekanda yakýnda darbe neyim olur gibi....[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Reha GAYA, gecelerin sarsýlmaz deliganlýsý, 70'liði kulaðýna damnatan, 7 sarýþýný ayný anda kucaðýnda hoplatan, BAÐ-GUR Emeklisi, hakiki daþ fýrýn delikanlýsý, yollarýn
sol þerit fatihi, masaya vurdumu oturtan, ahalinin dötünden gaz çýkartan!!!
Birisinden bahsediyorsunuz, sanýrým!!!![]()
Bir araba sarýþýný arabaya yükledim geldim!
Pis darbeci CHP zihniyetli ýrakýcýlara inat!![]()
Bu kadar meziyet bir kiþide toplanmýþsa,
onu sofranýn sahibi yapmak boynumuzun borcudur..
![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri