Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ve hazin son.. doktora çýktým bana bir diyet listesi verdi , o listenin yarýsýný yapsam 10 kilo veririm..Hepsini yapmayý düþünemiyorum bile..Ama diyet baþtan iptal alkol almayacaksin yazmýþ
Yemek güzelde sonu kötu oluyor![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dün akþam yanýmda iki tane "tanýmlanamayan nesne" vardý; "U O"
"F" yok çünkü bunnar uçmuyorr az daha ben uçuyordum
Bugün dinlence; damnatana afiyet olsun.
Yarým saate gadar 1 damlam ýraký damnatacaðým, sonra gelsin sarýþýnnar.
Þimdi az belgesel bakmaya gayarým!
Afiyet olsun sofra...
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunnar zamanýnda ýrakýya ''ebici'' derdi, sayemde biraz öðrendiler, ýraký demeyi!
Irakýnýn gulaða nasýl damnatýldýðýný, BAÐ-GUR Emeklisinin 3 damnam dediðinin, aslýnda 3 duble olduðunu!
Þimdi ahkam kesip, ýraký sofrasý kuracaklarmýþ!![]()
Yer Ýmleri