Allahtan bunnarla uðraþmaktan vazcaymýþým, yoksa aðzýmda kalan son 31 diþide bunnar yüzünden dökerdim!
Sarýþýnnarýda, damaðýmlan kemirirdim artýk!![]()
Allahtan bunnarla uðraþmaktan vazcaymýþým, yoksa aðzýmda kalan son 31 diþide bunnar yüzünden dökerdim!
Sarýþýnnarýda, damaðýmlan kemirirdim artýk!![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
hafta sonu amirikaya gidiyorum,
dönebilirsem, gelirim ýraký toplantýsýna..
![]()
Mekaný sabote ediyorlar reha bey bu mekaný isteyen ne kadar çok darbeci varmýþ...[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
3 sarýþýn en deðerlisi çünkü baþka kalmadý.....
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri