Cafe uçtu![]()
Cafe uçtu![]()
Her þey sudan meydana gelmiþtir.
Thales
Cafe dayanmaz oldu bizede, haftada 1 yýkýp yeniden dekor ediyoruz![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
fuþki bile içemedim bu akþam,
ne kadar yordunuz beni...
en son çare vob ve cafeyi uçurdum...
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sinirlerini aldýrmaný tavsiye ediyorum, benim yerimde olsan, kafayý yemiþtin..
o yazýlan hiç bir þey deðil, bana 4 senede yazýlanlara.
biraz önce cafede yazýlanlar, herkes olaya kendi penceresinden bakýyor.
ben pencereden bakmayý býrakalý çok zamann oldu, binanýn karþýsýna geç, tüm pencereleri gör..
inþaat senin iþin, öðretmeyeyim sana..
gülüp geçiyorum, yazýlanlara....
cafede cemal bey kýrýldý bana, yazýsýný sildim diye.
ilgili üyeye ilaç tavsiye etmiþ, sende güzelce alýntý yapýp anal'mý sormuþsun..
þimdi o yazýlarýn forumda kalmasý etik mi... deðil..
sildiðim 3 yazýsý var, ikisi bu resimle ilgili, 1 tanesi de alýntý yaptýðý bir yazýyý silmiþtim, ilgili üyeye cezayý vermiþim, haliyle alýntý yazý silinince o yazýda silinmek zorunda.
böyle bir iþ bu, ne isaya ne musaya yaranabilirsin.
Yer Ýmleri