Reha GAYA, o kadar sarýþýna basmasýna raðmen, dipçik gibim ayakta!
Alemlerin kralý, sarýþýnnarýn tek hamisi, Iraký Sofrasýnýn yegane patronu deye, boþuna dememiþler ona!![]()
Reha GAYA, o kadar sarýþýna basmasýna raðmen, dipçik gibim ayakta!
Alemlerin kralý, sarýþýnnarýn tek hamisi, Iraký Sofrasýnýn yegane patronu deye, boþuna dememiþler ona!![]()
Ýyi pazarlar![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
CNN Türk evlilik programlari yasaklanmadi dedi..
KHK çýkarýlýyor ama net ifadeler olmadýðýndan konu ikiye bölünmüþ durumda.. Bir hukukçu yasaklandý diyor diðer hukukçu yasaklanmadi .. Galiba yasaklanmamýþ olarak yarýn tvye çýkacaklar.. ama dünden paylaþtým o yazýlan ifade evlilik programlarýný yasaklar nitelikte..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
yarýn tatil bu akþamý iyi deðerlendireyim.![]()
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Günün geri kalanýna yazýk deðil mi peki
Afiyet olsun Sofra.
Her þey sudan meydana gelmiþtir.
Thales
Biz atölye köþelerinde sarýþýn sallayacaðýz deye belimiz kopsun, bunnarýn keyifleri keka!![]()
Yer Ýmleri