Ra'yý gördük ......
Kalan saðlarla çorbayý içiyoruz![]()
Ra'yý gördük ......
Kalan saðlarla çorbayý içiyoruz![]()
Ne yapayým, FB-GS muhabbetine baþladýnýz?
Halbuki en büyük BEÞÝKTAÞ!
Siyah.....
Beyaz.....
Bu durumda da Ben de gidip yatayým dedim ve RA yý sizlere emanet ettim.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Dibimde organizasyon olmuþ haberim yok benide aranýza kabul etmenizi temenni eder selam ve saygýlarýmý iletirim
Bobo ile yarý yoldaki eve vardýk
Biraz teras keyfi yapýp doða temiz hava alalým çýkarýz yola
Organizasyon için sv fýrtýna kardeþimize Teþekkürlerimizi sunuyoruz
Davþanlýdan gelen sn Gaya'ya etler ve bilumum nevaleler için teþekkürler
Angara ekibine Teþekkürler
Bursa kalkan ekibine teþekkürler
Izmir marþý ekibine Teþekkürler
Aramýza yeni katýlan Eskiþehir ekibine teþekkür
Sn Babo ' ya da ayrýca Teþekkürler , kapýdan alýp bir akþam kendi dað evinde mangallý misafir edip, oradan sofra toplantýsýna götürüp geri kapý teslimi yaptý
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ve Eskiþehir ekibi sýnav mahallinden sorunsuzca þehrine döner
Çok emek verip mükemmel bir organizasyon yapan sayýn Firtina'ya teþekkürler
Sayýn Kaya'ya Tavsanlidan zahmet edip getirdiði nevaleler için teþekkürler![]()
Harika sohbetleriyle, sýcak bir ortam olmasýný saðlayan tüm Ankara , Ýstanbul, Ýzmir ve Bursa ekibine bende teþekkür ederim ve saygýlar sunarým.![]()
![]()
![]()
Son düzenleme : MedwiG; 07-05-2017 saat: 14:43.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Davetime katýlan tüm dostlarýma ayrý ayrý teþekkür ederim.
Soframýza yeni katýkan Sn. MedwiG'ede ayrýyeten teþekkürler. Bütün gece kahrýmý çektiði için
Dostlarým iyiki varsýnýz, dün gece mutluluðun resmini çizdik.
Ra'yý gördükten sonra 2 saatlik uyku yetmedi. Ben biraz zýbarmaya gideyim![]()
Istanbul ev teslimi yapmýþtýr sn Babo
Sað salim vardým
Hisse.net mobil app kullanýlarak gönderilmiþtir
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri