Bura ahalisi demokrasi aþýðýdýr meydannara inmiþtir, biz de nöbetimizi 6-7 sarýþýnnan burada tutacaðýz!![]()
Bura ahalisi demokrasi aþýðýdýr meydannara inmiþtir, biz de nöbetimizi 6-7 sarýþýnnan burada tutacaðýz!![]()
Herkes biryerde toplanýyor bizde sofrada toplanaydik bari![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dýþarýda gidemedik TV karþýsýnda rakýya baþladým.. Afiyet olsun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reha bey meydanlara indiðine göre ona bi özür borcum var.
Emme diðerleri için biþey demiyeceðim.
Cem Karaca'nýn dediði gibi '' sen iþçisin, iþçi kal ''
Bazen çok dostun var sanýrsýn ama gün gelir dara düþersin. O zamanda hiç ummadýðýn bir dostun ararda yanýnda varlýðýný hissetirir, týpký Alyel haným gibi !!!
Ne yapalým, bizde kadehimizi bizi dost yerine koyanlara kaldýralým.
Sofra vasýtasý ile tanýdýðým ve bana göre deðerli olan Reha bey, hamdi dedem, cemal aðam, ali abimmm ve cengiz beye çok teþekkürler
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Selim bey, ne olduysa zaten sizin gruptan çýkmanýz ile oldu.
Dostlarým çok alýnganlýk gösterdiðimi söylediler ama ben yine yazdýklarýmýn arkasýndayým.
Þuan kýlýç sizin elinizde. Ýstediðiniz zaman kelleyi alabilirsiniz. Nede olsa burda emir kipi kullanarak size hesap soracak yok....
Cep tel. ile, whatsapp neyim ile Raký Sofrasý olmaz.
Her þey sudan meydana gelmiþtir.
Thales
Yer Ýmleri