Afiyet olsun sofra..
Afiyet olsun sofra..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Köþe masadayým....
Ezine, kavun, simit........
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hava serinnedi, ahali gecelere aktý her halde!
Bizim akacak bir yerimiz yok, atölyeye gideyim bari!![]()
Angara nýn selamý var
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Afiyet olsun Ankara'ya..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Selamlar masanýn büyükleri☺
Muhit olarak göl manzaralý desem yeterli, Angarada deniz olsa, deniz manzaralý olurdu..
Arkada KEL kafalý AÐA var, onun çiftliði... bizler ona kýsaca hamdido beyy deriz..
kendi aramýzdaki toplantýmýzda hamdi abi deriz.
ben Ýstanbul'dayým, kelek attýlar, davet etmediler...
Davet etselerde gidemezdim, bu hafta içi FULL iþlerim var, cuma günüde tatile çýkýyorum, bayrama kadar buralar Reha GAYA'ya emanet
Yer Ýmleri