#borsadaislemleriptaledilsin hastagine herkes destek vermeli.
#borsadaislemleriptaledilsin hastagine herkes destek vermeli.
en önemlisi dogru zaman.
Bakýn bakýn ne diycem, bence bu ay hiç açýlmasýn
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
aslýnda bu depremin enkazýný kaç günde kaldýrýlabilir ona kafa yormak lazým, en son izmir de ki depremde sanýrsam yer az olmasýna karþýn 15 gün filan sürmüþtü, burada alan çok büyük olduðuna göre 2 ay falan geçebilir gibim bence
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
eski bir yatýrýmcý olduðum için kasým 15 den beri düzenli borsa portföyümü azaltarak baþka alanlara portföy aktarýmý yaptým. BES tarafýnda da benzer dönüþümü o tarihlerde yaptým. Þuan borsa aðýrlýðým %25 lerdeydi ama onda bile ciddi erime oldu, artýk katlanacaðýz kendi tercihimiz senin de dediðin gibi.
sorunlu olan kýsým ise afet bölgesinde olan yatýrýmcýlarýn durumu. Örneðin 2008 krizi gibi bir kriz olsa veya coronavirüs salgýný gibi bir durum olsa short da açýlýr stop loss da yapýlýrdý. Bu durumda enkaz altýnda kalmýþ olan, elektriði, interneti kesik olan afet bölgesindeki yatýrýmcýlarýn maðdur olmasý gibi bir durum var maalesef.
en doðrusu böyle bir afetin boyutu, hasarý net anlaþýlana kadar borsa açýlmamalýydý. Kaldý ki þuan bile afetin maddi ve manevi kaybýnýn boyutunu bilen yok. Nakit ihtiyacý olanlar için teminat oranlarýnda ödeme ayarlanabilirdi belki, bilemiyorum artýk.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
en iyisini ibb yapmýþ benim izlediðim kadarýyla.
yasa kanun koordinasyon afadý onay bilmem falan beklemeden girmiþ olaya. yardým ekipman vs ne varsa dalmýþ.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri