Ahbapta toplanan baðýþ en az 1 milyar dolara ulaþmýþtýr diye tahmin ediyorum umarým çok daha artar.
Ahbapta toplanan baðýþ en az 1 milyar dolara ulaþmýþtýr diye tahmin ediyorum umarým çok daha artar.
Eskiden görev tanýmýnda vardý afetlere yardým þimdi yok. Yýllarýn hafýzasý, organizasyonu, istihkami falani filani kayboldu. Mal diyoruz bunlara sonra da kýzýyorlar.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben artýk bilinmez sanýlan bazý olaylarýn bile birileri tarafýndan planlandýðýný düþünüyorum artýk.Þubat ta bir takým büyük olaylarýn yaþanacaðýný astrologlar tahmin ediyordu.Para piyasalarýnda hemen herkes þubat ortasý bilançolar açýklandýktan sonra düþüþ yönlü bir hareket bekliyordu.Bunu herkesin hareket amaçlý kullanacaðýný bilen bazý güç odaklarý tuþa erken bastý ve Ocak ikinci yarýsýndan itibaren bir düþüþ baþladý.Acaba matrix filmindeki gibi bir simülasyonun içersinde miyiz?
Büyük sýfýrlama mülkiyetsiz yaþam baþlýklarý altýnda halklarý sürekli zor yaþam þartlarý altýnda yaþamaya gün geçtikçe alýþtýran kýsýk sesle isyan homurtularý baþladýðýnda canlarý ile tehdit eden bir anlayýþ.Pandemi ile baþlayan ve yaþadýðýmýz büyük felaketle süre gelen bir çaresizlik.Dünya artýk bizim sýcak yuvamýz deðiL ve hassas kalpler için artýk bir cehennem.
Bu plan karþýsýnda durabilme imkan ve kabiliyetimizin olmadýðýný düþünüyorum.Tek yapabileceðimiz izole bir yaþam inþaa etmek.Merkezi yönetim ile hiç bir alakan kalmayacak þekilde.Tatlý su kaynaklarýna yakýn kendi enerjini üretebileceðin topraðý ekip kendi ihtiyaçlarýný karþýlayabileceðin bir minimal yaþam.Bu insaný ne kadar memnun eder muamma.Ama kötünün iyisi olduðu da bir gerçek.Ve inanýyorum ki bu seçim bile onlar tarafýndan azýcýk insiyatif alabilecek kiþilere yutturulan bir kurtuluþ.Oysaki hepimiz oltadayýz.
"Ahbap ta bizim, Afad ta bizim"
Yer Ýmleri