Maliye bakanı tokatlamayı sever
Maliye bakanı tokatlamayı sever
bir halt olacağı yok.
Ben borsa Viob bilmiyorum yapmıyorum ama Abka nin çok önce söylediği yerler mümkün hatta aşağısı bile olabilir duruma göre. Enkaz kalksın neyi nasıl ne şekilde yapacağız bunu değerlendireceğiz.
Malesef öyle..Ky.nin tercih ettigi hisseler
%40 değer kaybetmiş...Bir %30 daha değer kaybetse, aylarca burada bekleyebilir...ve kanımca o diplerden bir ralli olacak.Ana bu ralli Yabancı ile olacağından belli hisseler ile olacak.
Borsanın çarşamba açılacağı kesin mi?
OYAK çimento kamuya ait, Kardemir de varlık fonuna geçebilir. Çok yüklü dış borç bulunamayacağını varsayarsak baya bir parasal genişleme olacak.
Sayin Ayhan 53 100.000 ev, bu sayıyı nereden buldunuz bu birinci sorun. 100.000 ev kaç daire kaç M2 ikinci sorum . Bölgede üretim kaybijda ciddi bir tutar olmasini hangi gerekçelerle bekliyorsunuz? Neyse uzun uzadıya girmeyecegik IMF ve yabancı banka raporlsri var. Bugun ege Cansen di sanırım onun köşe yazısı da var. Bu denli büyük tutar ve ekonomik hasar bekleyen yok acikcasi. Bana da bu denli büyük bir tutar mantıklı gelmiyor.
Can kayiplaro devletij uğradığı güven Erozyonu bence de doğru.
Benim kişisel tecrübem beyinlerimiz okunuyor ve muhtemelen düşüncelerimiz de etkileniyor. Telepati vs gibi şeyler de olabilir.
Sayısız kere yaşadım. Okumadım ama Secret, %100 Düşünce Gücü vs kitaplar da vardı diye hatırlıyorum.
Eskiden annem beni şu kişi andı git sor bakalım bir haber mi var derdi. Saçma da olsa telefonun olmadığı zamanda bu şekilde git gel yaptığım olmuştur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri