Bloomberg; Varlýk fonu ETF alýmýyla borsaya en az 1 mlyr dolar destek saðlayacak.
bu geçiþ dönemleri mart nisan spot hissede kalmak pay vadeliye göre daha mantýklý...
bu iþinde bir düzenlemesi olmasý gerekir...
viopta poz alanlarý önemsemeden çýkýp ben þu gün þu kadar temettü demek insanlarý uzaklaþtýrýr...
veya en az 2 ay öncesinde açýklama þartý gelmesi gerekir...
bütün pozlarýn mart vadeye taþýndýgý sýrada çýkýpta 30 gün sonrasýna temettü açýklamak hisseye yatýrým yapana viopta koyar...
ama bunun düzenlemeside spkda...
cuma günü 100,000 kontrat poz açýlmýþ akbank mart vadede...
bu kararýn alýnacaðýný bilen cumadan poz açtýysa nasýl bir haksýz kanç oluþur siz düþünün...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
neyse bu kadarý yeterli.. bu foruma zaman ayýrmak saçmalýk haline geldi, tabii deðerli arkadaþlar da var, onlarla bi þekilde irtibat kurarým, ama burdaki amzik aðazlý sürüsü yetti artýk..
adios
zined ,
bu piyasada 3 türlü para döndü bir kesim geçen depremden sonra bes hikayesi ile kenara çekilen ekip ,
seçime kadar sadece belli tahtalarda treda ederler .
diðer grup kar al yaptý belli tahtalarda ama yine oyundalar ....... parasýný yönetenler bu grup.
3. grup bu en alt grup en alt tahtalarda sýð ve patronla yönetilen tahtalar telegramcý ve whatsap,kuþ sitesinde takýlan ROKET çi ekiple dönen bölüm.
bu sistemin yeniden çalýþmasý için bir hikaye gerekli sadece hikayemi hayýr saðlam bir likilite pompalanmalý .
Þimdi þu durumda borsa 2 iler 1 geri ile çalýþýyor ve düzenekte donanýmsýz ve stopsuz oynayan zarar eder , özel gelen msj bu yönde ben aldým tahtayý aþaðý verdiler diye, 4-5 ay önce burada þunu dile getirdik herkesin kazandýðý yerde kim kaybediyor diye baþlýk attým burada þimdi kazanmak daha zor ve daha beceri isteyecek.Þuanda piyasa bana göre bu saðlamayý yapýyor bu yüzden yukarý hareketler cýlýz kalýyor.
Yer Ýmleri