Ýsteyen istediði tarihi verebilir. Fikrini beyan edebilir. Ama ben þu tarihte istiyorum ile olmuyor. Okkanýn altýna giden baþkalarý çünkü.
Ýsteyen istediði tarihi verebilir. Fikrini beyan edebilir. Ama ben þu tarihte istiyorum ile olmuyor. Okkanýn altýna giden baþkalarý çünkü.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
indirelim mi þunlarý ayýcýklarým
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Sevgili oyakc vadelisinin palasi. Stop.
Elimdeki kontratlarý tavana yazdým stop.
Alýrsan ekime almazsan stop.
sigortalar dün iþaretini vermiþti. bugün fena gitmiyorlar. tekfen de öyle.
audentes Fortuna iuvat
Deprem ve kentsel dönüþüm hangi þirketlere yarar en az 5 yýl götürür. Buna göre uzun vadeli yatýrým düþünebilir. Bu konuda ucuz þirketleri bulmak lazým.
Bu arada kentsel dönüþüm rant dönüþüp deyip, kentsel dönüþüme karþý çýkanlar da yargýlanýr mý?
Üsküdar'da dairem var 1970 lerden. Kentsel dönüþümden binayý yenileyim dedik. 8 Daireli apartmanda 2-3 kiþi karþý çýktý bunda rant var diye. Neymiþ 80m2 dairesi 79m2 düþüyormuþ. Bu da yeni binada asansör olacak bu kaynaklý. Depremden sonra fikri deðiþti. Þimdi gelin ne yapýlacaksa yapýlsýn diyorlar. Bazen bir musibet bin nasihattan evla olabiliyor. Bizim baþýmýza bir þey gelmeden akýllanmýyoruz maalesef. Deprem olup orada insanlar ölseydi sorumlular bunlar diye ihbar edecektim.
Yer Ýmleri