zopa geliyo gibi. çok þeyapmasa bari.
zopa geliyo gibi. çok þeyapmasa bari.
audentes Fortuna iuvat
Malesef yeni aktivitesi yok, bir nevi toprak altýndaki kasada duran parayý çýkarýyor ama bir þekilde para yatýrýmcýya gelmeden buharlaþýyor.
KOZAA, KOZAL iþtirakine göre iskontolu ama odak firma düþerken iskontonun da anlamý kalmýyoýr.
Belki fiyatý iyice düþünce birilerine satacaklar, alacak olandan daha az para çýksýn diye hisse geri alýmlarý var bence, özellikle KOZAA hissesini KOZAL almasý manidar.
Eski bir tablom vardý, belki hatalý olabilir ama þu an IPEKE daha iskontolu gibi overall'da
Tabloya göre IPEKE'nin halka kapalý kýsmýný 300 milyon dolara alan 3 milyar dolarlýk varlýðý yönetebiliyor
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ayýp ,kibarca sordum...Öyle agresif tavýrlar sana yakýþmaz.GÜZELCE CEVAP VER..herkes anlasýn.
Formasyon hedefini beklemek gerekir..ya da stoploss belli olmalý...
29 iþi..aynen.bak iptal olmamýþ haliyle 33.00 kadar indirdik..(45 ten)
DEDÝÐÝM AYNEN þuydu.EREÐLÝYÝ 29 dan önce almam..gelirse alýrým TOK ALICIYIM..yoksa baþka hisseler bakarým...
giderse caný saðolsun...
Burasý twitter olsa,haklýsýnýz..Sizi eleþtireni engellersiniz.Sadece size övgüler düzen bir kesime sahip olursunuz.
Ama burasý kamuya açýk forum.Burada yazýlan her düþünce-analiz-formasyon-teknik eleþtiriye açýktýr.HAKARET YOK..KÜFÜR YOK..HERKES EN ORJÝNAL KÜFÜR VE HAKARETÝ EDEBÝLÝR..
ama etmez..
Ama güzelce eleþtirmek-soru sormaktan zarar gelmez.
varsa açýklama yapýlýr ve sorular çözüme kavuþur...
Bana uyguladýðým sistem-yöntem hakkýnda herkes uslubunca soru sorabilir-eleþtirebilir...ben de cevap vermeye calýþýrým.
-Bana defalarca sordular..viob yapmayýn ama kendin aypýyorsun..AÇIKLADIM..17 YIL ÇÖPE GÝDECEK DEDÝM..
-NEDEN VÝOBDA günlerce bekliyorsun...acýkladým..
-temmuz trentinde ilk baþta short kaldýn, çarpýldýn...HATAMI kabul ettim ve düþüncemi söyledim...hatta baþlarda millet parayý katlarken ben -%20 zarar ettim dedim...
Tamam nazik yazayým o zaman arkadaþýna neden demiyorsun o zaman yavrucum forumlara bakarak iþlem yapýlmaz diye veya stoplos vardýr onu öðret sen onu bilinçli yazýyorsun Abka , cezan bitti geldin uzun bir yazý yazýp yine aklýnca bana laf sokuyorsun çünkü burada formasyon üzerinden ben yorumlama yapýyorum ha formsyon çalýþýr çalýþmaz buraya yorum yaptýðým için 2 yönlü yazýyorum çünkü kýrýlým tam olmadýðýndan , eregl alan arkadaþýn tahtadaki satýþý görmüyor muda alýyor , kazansaydý Allah var çýkýp bunlarý yazacakmýydýn yok.
sonra agresif yazýyorsun diye söylüyorsun bak kendi aklýnla nasýl dalga geçilmesini istemiyorsan bizim aklýmýzlada dalga geçmeye kalkma
Yer Ýmleri