Originally Posted by *Bozkurt Ne ayaksýn sen, yüzde 8 yapmýþ kaadýmý pazarlýyon, madem çok biliyon 15 tale iken yazsaydýn. kozal gibi olmasýn o da Ben hiçbir zaman itham ettiðin þeyleri yapmadým, aksine yapanlarý deþifre ettim... Çakal... Pala forumun tüm çakallarýný üstüme saldýðýna göre büyük yükseleceðiz demek ki...
Originally Posted by Ohac Tek kaðýt söyleyeyim, akbank taþýtorum, düþüþte aldým, maliyetim 15,50... Hedef fiyatým minimum 24 tl(en kötü senaryoda)... Onu geç...AN ÝTÝBARÝYLE SEÇÝME KADAR ORTA VADELÝ DÜÞÜNCENÝ ALALIM....BIST100 ÞUANDA 5390 yami 2.86 dolarda. Þuanda bu fiyatlardan maliyet yaparmýsýn..istediðin hisseyi aktiften almýþsýn gibi.. Ben almam diyorum..YOLU AÇIK OLSUN...SENDEN ciddi cevap bekliyorum...
Originally Posted by *Bozkurt Trade ile para kazanamazsýn, malda oturman lazým Bugün iptal olur mu ki?
Originally Posted by *Bozkurt Ne ayaksýn sen, yüzde 8 yapmýþ kaadýmý pazarlýyon, madem çok biliyon 15 tale iken yazsaydýn. kozal gibi olmasýn o da Ben de sallarým..BURADAN ALDIM-SATTIM..CRFSA demiþtim....hatýrlarsýn 33 ten..defalarca orada önerdim.Buradan alýyorum demiþtim...90 oldu.. ama sonra gelip ,ben bu kaðýdý buradan almýþtým demek olmaz.
Bugün akþam pazarý olur mu? Hem Kabine Toplantýsý var þu anda hem de 6'lý Masa. Malda girmek istemeyebilirler..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýçindeki duygularýný bastýramýyorsun , belli oluyor.. Originally Posted by freshwind Millet itifaký kazanýrsa her gün bir kriz çýkar yeni dönem heyecanlý olur baya. SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Trade ile para kazanamazsýn, malda oturman lazým Dayucum dikkatli ol ...çok çýktý.....terse getirmesinler.....hareketler þuan þüpheli......
Originally Posted by Ohac Ben hiçbir zaman itham ettiðin þeyleri yapmadým, aksine yapanlarý deþifre ettim... Çakal... Pala forumun tüm çakallarýný üstüme saldýðýna göre büyük yükseleceðiz demek ki... Kim çakal görücek tüm forum. Yazdýðýnda 18.70 fiyat ile iþlem geçerken 24 olucak didin, olmazsa nickini yedirirler burda
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Forum Rules
Yer Ýmleri