Viop pasta paylaþabilir misiniz
Viop pasta paylaþabilir misiniz
Adamýn iþi bu. Tabii ki bakacak. Ben mühendisim Tayyip i sevmiyorum diye evinin þu tesisatini yapmayacak miyim? Kaçak göçek iþini yapmamýþ. Kamuoyu önünde herþey ortada. Hukuk bir de ... Kendisini tataklarindan ve þovlarindan dolayý sevmem o ayrý.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence ezber ve dogma ile hareket edenler ile düþünüp hareket edenler diye ikiye ayrýlýr siyaset.
Hatalý bir söz var, "aklýn yolu birdir" bu bence hatalý bir ifade, doðrusu "Ortak aklýn yolu birdir" olmalý. Ben düþünüp bir ilkeler listesi hazýrlasam bu en iyidir deyip ikna olsam, sonra benim ikizim gelip baksa, hocam sen listeyi kendine göre yapmýþsýn ben ne oluyorum dese haklý çýkar, ya iþine gelmeyen maddeleri çýkarýr ya da bir kaç madde ekler. Zaten empati yapýn, vicdan sahibi olun vs bir sürü þey var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ben mi? Bir insaným, bir yatýrýmcý, çok kazanma niyetinde olmayan, aylýk %10 olsa yeter diyen.
Sana da kötü niyet beslemeyen. Ama anlýyorum ki para kaybetmiþsin. Kazanman dileðiyle.
Özgüveni olmayan bir insanýn baþarýlý olma þansý yok. Ben uyar mý yorum? Ne yazýyorsam kendim için yazýyorum. Bak yine eksik okumuþsun kardeþ.
Yaþ 65 mi? Herkesi eðitimsiz sanýyorsun sanýrým?
Ersan hocayla meslektaþýz diyelim.
Daha önceki yazýlarýmda adaylik konusunu uzunca açýkladýðým yazýyý da buraya attim, orada da yazdým; anayasa hukuku doktrininde Erdoðan'ýn aday olamayacaðý görüþü hakim oranlasan belki %95tir. Aþýrý azýnlýk bir kýsým da zorlama bir yorumla aday olabileceðini söylüyor. Hadi beni, alanýmý geç, ortalama bir anayasa hukuku profesörü bile aday olamayacaðýný söylerken sýrf Tv'de üç beþ yorum yapýyor diye ceza hukukçusu Ersan Þenin görüþünü kayitsiz þartsýz kabul ediyorsun. Adam ceza hukukunda akademik kariyer sahibi anayasa deðil.
Yer Ýmleri