Sosyal medyanýn gücü inanýlmaz iþte gördünüz , benim tek isteðim hisseleri balon gibi þiþirmesinler yine, endeks 4000-5000 arasý gitsin gelsin 3 ay , þu ortamda 5000 üstü çok komik olur gerçekten...
Sosyal medyanýn gücü inanýlmaz iþte gördünüz , benim tek isteðim hisseleri balon gibi þiþirmesinler yine, endeks 4000-5000 arasý gitsin gelsin 3 ay , þu ortamda 5000 üstü çok komik olur gerçekten...
Paragoz seni anlamamiz için spesifik olur musun lütfen? Þiþik hisse kriterin nedir? Fk mi pd dd mi nedir yani?
Kchol sahil bankalar eregl ne bileyim THY kaçta þiþik oluyor sence ve nedenleri nedir? Spesifik ol. Sasa vs gibi hisselerde var kabul ama tüm ÝMKB 30 100 boyleymis gibi yaziyorsun anlat ogrenelim. Bilgi sahibi olalým.
Gerçek oyuncu az olunca robotlar hacim için devreye giriyor. Muhtelemen yukarý sürmeye çalýþýyor, bu sayede daha yukarýdan BES e satabilecek.
Arbitraj robotu deðildir. Arbitrajda kar için yeterli spread olmasý lazým.
Not: Ben arbitraj robotu da kullanýyorum. Vadeli endeks te valotilite artýnca endeks robotunda lot azaltýp, arbitrj robotunda lot artýrýyorum. Bir tür "Risk mitigation".
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Bugünkü hareket shortçunun kapanma hareketiydi. Bes'in bir mal alabildiði yok. Yarýn da onlar devreye girer. Çýkýþ yapmak isteyenlere elite premium plus bilet verildi bu bileti ne zaman kullanýrlar orasýný göreceðiz.
Yer Ýmleri