Son cümlesi doðru. Belki senin savunduðun kiþiler Yüce Mevlanin gazabýna uðrayacak. Belki iftira hakaret ettiðin kiþiler mükâfatý görecek. Dini imaný þahsý menfaatin için deðil Kutsal kitabýn içindeki hükümlere göre ver. Þüphesiz Allah Din Kutsal kitabýmýzda ne adaletsizliðe ne liyakatsizlige ne rüþvet adam kayýrma yolsuzluk iftira yoktur. Yarýn Hz Ömer çýkýp gelse þuan en tepeden en aþaðýya çoðunun kafasýný keser.
[QUOTE=realities;6314595]ben BOP eþ baþkanýyým yahu, hem de gerçek milleyetçi eþ baþkan, sizler ise amerikan uçaklarý..[/Q
!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............
Anlayamadým.....!!!!!!!!!
Millet ittifaký liderlerinin tek geliri maaþý olduðu için bir iki üç maaþ baðýþlýyor. Aileden zengin olmayýp sonradan zengin olan günümüz siyasiler milyon milyon veriyor o da gerçekten verecekse. Kimse demiyor ki bu maaþ ile bu parayi nasýl biriktirdi.
sise 141 milyon
eregl 322m
thyao 399m
tuprs 623milyon
krdmd 190m
sasa 251m
bazý tahtalarda kapanýþta tavanda alýþ için bekleyen taleplerin TL cinsinden karþýlýðý,
Yarýn viop pay vadelide pegasusta yüksekten açýlýþ olursa kýsa poza girilir gibi geliyor bana. Çünkü üniversitelerin kapanmasýyla öðrenciler memleketlerine dönecekler ve iç turizmdeki canlýlýk bayaðý azalacaktýr. Bir de depremin havayolu ile iç seyahata ayrýca olumsuz etkisi olabilir diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri