Ooo tavacý Kemal, pardon tavancý Kemal, beklediðinden zayýf bir piyasa oluyor sanki
Bu arada eksiye geçip biraz korkutmasý lazým, teknik vs bir satýþ gelmeliydi, bu kadar güçlü olmasý 5500-6000 hedef aralýðýmýn üst bandý olan 6000 e yaklaþma ihtimalimizi arttýrdý bence.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Tokatýn gülü dün sallýyordun ya bana isteseydim dünde mal alýrdým , bugunde 5300 den mal boþaltýrdým biz tredarýz ama 2 yöndede olmadým kendimce sebepten aðlayanýn malý kimseye yaramamýþtýr ,Bkma bugun yarýyor gözüksede bir gün bir yerde çýkar.Ama herkesin tavrýnada saygým var.Ama dün bana iftirada bulunduðun için sana hakkým helal deðil..
Þu KCHOL f/k sýný yalnýz buraya yazmayýn.
Whats upp dan patrona da yazýn.
bu da kaadýnýn ederini bilmiyor.
Yazdýklarýmý üzerine alýnma
Hiç biri sana deðil.
KOZAL,PGSS,GUBRF... en saðlam düþenler
Bu konuda yalan yanlýþ çok yorum dolaþýyor özellikle Twitter da. Bugün hisseyi alýp ödemesini t+2 de yapmayacak mý, yok regülasyon olarak yapamýyorsa, para piyasasýndan borçlanýp da yine alýr. Bence bu kadar senaryo yazmaya gerek yok, net olan 10 milyar mal alýnacak, bugünkü gevþeme sonrasý süre de uzamaz. Haftaya Cuma’ya kadar süre var, çarþamba günü yavaþ yavaþ poz azaltýrým ben spotta. Vadelide zaten bugün de iyi fýrsat verdi, çok dalga olur önümüzdeki 4-5 günde.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri