PPK'nýn olduðu gün Bofa tüm özel bankalarda net alýcý. Ne üflediler acaba bunlara
PPK'nýn olduðu gün Bofa tüm özel bankalarda net alýcý. Ne üflediler acaba bunlara
Tayip usta seçim tarihini resmiyete baðladý mý ?
Þayet 14 mayýs seçim tarihi olacaksa önümüzde 54 iþ günü var ..
YSK nýn kararlarý yargýya kapalý olduðu söylenir.
YSK olaðan üstü sebeplerden dolayý seçmen listesini oluþturamýyorum deyip, seçimi öteler mi?
SASA'nýn deprem günü yaptýðý ve kapalý olan tahtayý açtýrdýðý açýklama. Herkes takdir etmiþti þirketi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1109769
06.02.2023 sabahý meydana gelen 7,4 þiddetindeki depremde Adana Seyhan'da bulunan tesislerimizde önemli bir hasar meydana gelmemiþtir. Üretim ayný þekilde devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimizi sunar, hayatýný kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakýnlarýna ve milletimize baþsaðlýðý, yaralýlara acil þifalar dileriz.
Sasa olarak üzerimize düþen sorumluluklarý yerine getireceðimizden kimsenin þüphesi olmasýn.
Bu da üretimin durdurulduðuna iliþkin dünkü açýklama. Twitterda yazmýþ birisi, arada geçen zamanda TEB'den 6 milyon lot satýlmýþ..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1116079
06.02.2023 sabahýndan itibaren, önce Kahramanmaraþ ve ardýndan 20.02.2023 tarihinde Hatay'da meydana gelen depremler ve artçý sarsýntýlar sonrasýnda, üretim birimlerimizde hasar ya da üretimde ve sevkiyatta aksamaya yol açan herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiþ olmakla birlikte; üretim hattýmýzýn güvenliðinin saðlanmasý ve böylece tedarikin sürdürülebilirlik ilkemiz doðrultusunda devam edebilmesi için DMT (dimetil tereftalat) üretim hattýmýzýn ayrýntýlý bir þekilde incelenmesi ve gerek görülen noktalarda en uygun þekilde bakým ve/veya gerekirse deðiþiklik yapýlmasý zorunluluðu doðmuþtur. Bu sebeple bugün itibarýyla DMT hattýmýzda üretime ara verilmesine karar verilmiþtir. Gerekli incelemelerin ve olasý bakým çalýþmalarýnýn yaklaþýk 1 ay içerisinde tamamlanmasý beklenmektedir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Selocanin bahar bir gunlukmus.
Kelebek misali, endekise ayar vermek için kullanýyorlar genelde
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri