Erteleme ihtimali yok. Anayasa açýk ve net. Ama erken olma ihtimaline meclis karar verir.
Anayasa aykýrý davranma durumunda okkanýn altýna sen ben deðil ilk baþta ysk üyeleri gidiyor.
Diðerleri o benim fikrim di düþüncem di der sýrtýný çeviriverir.
Erteleme ihtimali yok. Anayasa açýk ve net. Ama erken olma ihtimaline meclis karar verir.
Anayasa aykýrý davranma durumunda okkanýn altýna sen ben deðil ilk baþta ysk üyeleri gidiyor.
Diðerleri o benim fikrim di düþüncem di der sýrtýný çeviriverir.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Evren bile anayasa cignemeyelim diye kendisi anayasa referandum yaptý. O da bilirdi bir þey olmaz derdi.
Anayasa çiðnemek ciddi suçtur.
Öyle suçki yargýlanabilecek kiþiler okkanýn altýna giderken yanlarýnda kimleri de götürür belli deðil.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
*Erdoðan: Vakit geliyor inþallah bu millet 14 Mayýs'ta gereðini yapacaktýr
Baþkan ERDOÐAN millet 14 Mayýsta gereðini yapcak........ SON DAKÝKA
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Erdoðan: Eksiklerimizi söylemek, helallik istemek bizim samimiyetimizin, milletimizle aramýzdaki muhabbetin ifadesidir- AA
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
millete haysiyetsiz ******** diyecek kadar ne ara bu kadar münasebetimiz geliþti acaba ?
ne bu samimiyet ?
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Eyyyyyyyyy bademspor borsada 52 iþ gününüz kaldý , korku daðlarý baya sarmýþtýr artýk sizde....
Yer Ýmleri