gerçekçi olmayan örnekler...ALMANYA da doktorun aldýðý 4-5.000 euro...Kira, kafadan 2.000 euro.
Geriye kalan 2.000 euro ile öyle konfor yok...
Ülkemde doktor -döner-ek ödeme vs...60.000 üzeri alýyor.Hatta çok daha fazla alan yegenlerim var.
Ýstersen ABD-ÝSVEÇTE yaþayan veya bu konuda ciddi programlarý izle...Öyle hayat yok...Ciddi nitelikli elemensan hayat kolay ama diðerlerine hayat çok zor.
Þu anda ekonomik sýkýntýlarýmýz elbette var...Ama 2011 gibi CUMHURÝYET tarihinin en mükemmel sonuçlarý varken de(dolar,faiz,milli gelir...ve ÝNGÝLTEREDEN DÜÞÜK ENFLASYON) bir tayfa BATININ yalakçýsý(tanzimattan beri) aðlardý..
O zamanda MÜSLÜMANLAR iktidardaydý .Bir rüya çok sürmez.Ha zubüklük baþlayýnca olay bu hale geldi...
Sana KREMATORYUM ALACAÐIZ....küllere karýþ ve oradan bir çiçek diye çýk...
Bir de sanki biz 2000 den önce G-7 miþiz gibi...O zamanlar geçtik..
Ha,2021 Eylülde o saçma programa geçmeseydik...ÝÞ ehline verilse..her þeyi ben bilirim denmeseydi...MEHMET ÞÝMSEK ekonomi patronu olsaydý...Þimdi mükemmel ekonomi olurdu.
Son düzenleme : ABKA; 08-03-2023 saat: 09:17.
ÝSLAMCILAR'a suriye,suud,filistin,Irak,Ýran..Ve Mekke ,medine þehirlerini tavsiye ediyoruz..
Bu ÜLKE onlara 2 numara büyük geldi.
OKAN BAYÜLGEN-DÜCANE CÜNDÜOÐLU programýnda
Okan .. Geçmiþte Müslüman Ülkelerinde nice alimlerin yetiþtiði,buluþlar yaptýðýndan bahsetti..
Þimdiki neslin onlarý anmaktan baþka bir þey yapmadýðýndan falan filan..
Dücane dedi ki;
O dönem buluþ,icat yapan ,Alimlerin,þimdiki adýyla Bilim Adamlarýnýn..
Müslümanlara raðmen .. yapabildiklerini söyledi
Çoðunun sonu hapis,sürgün ve öldürülmekten baþka bir þey olmamýþ..
ÖZETLE..
Yýllar sonra..
Þöyle bir þey yazýlabilir.
Türkiye gibi bir Müslüman ülkesinden nice alimler yetiþti.
Onlardan biri de CELAL ÞENGÖR'dü...![]()
O zamanda müslümanlar iktidardaydý yazmýþ... Diðerleri müslüman deðil mi, muhalefet vs... Akp liler den 10 kat daha müslümandýr HDP bile... AKP liler dindar kisvesi altýnda günahdan günaha koþan tipler...
Müslüman günaha(harama, zinaya, yalana ...) koþar mý?
2-3 kitap okumalýsýn...Ümmette,yani MÜSLÜMANLIKTA,ÝSLAMCI diye bir tabir yok...müslüman var,mümin var...fasýk var,vs...
Bunu azgýn laikler uydurdu.Müslümana söyleyemediklerini bu þekilde kusmak için.
Uydurduklarý saçma ,olmayan kelimeleri bize dayatýp bizimde bunu kullanmamýzý istiyorlar...
Ýslama en ufak bir fýrsatta BEL ALTI vuranlar ÝSLAMI ÞEKÝLLENDÝRMEYE çalýþýyor..
vallahi ateistler daha dürüst...ÝNANMIYORUM DÝYOR...Beni de o jargonlar alakadar etmiyor diyor...
ÞUNU ögrenecegiz..AKP yi yerin dibine sokun..bana ne..AMA müslüman mahallesinde DOMUZ eti satmayýn...Bel altý çakmayýn..
ha..siz daha iktidarýn ucunu görmüþken böyle olursanýz....O kesim, endiþelerinde haklý derim.
bende avrupayý karalayanlara aynýný tavsiye ediyorum. mutlaka islami rejimlerle yönetilen ülkelerde enaz 6 ay sade vatandaþ gibi yaþamalýlar. Öyle Irak'a iþ için 1-2 günlüðüne gidip kebap yiyip dönmekten bahsetmiyorum. Bilfiil normal vatandaþ gibi yaþamalarýný tavsiye ederim bu tür ülkelerde.
Hatta üniversite öðrencileri nasýl erasmus ile Avrupa'ya gidip 3-5 ay kalýyorlarsa islami rejim ülkelerinde de kalmalýlar.Genç yaþta nasýl bir yönetimi olan ülkede yaþamak istediklerini mukayese ederek öðrenirler. Avrupa'nýn yaþam felsefesini ve yaþam kalitesini oluþturan demokratik deðerleri anlayamayanlar sade para ile karþýlaþtýrýr durur.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
kadýnlarýmýzýn;
8 mart dünya kadýnlar gününü kutlarým....
Herkese Günaydin
Kimse kimseyi ikna edemiyor
Bu belli
Neden hergün ayný mevzular
Belli ki hepimizde kalýplar
Beyinde örülmüþ duvarlar
Piyasa tekrar aþaðý mi dönecek
yukarý devam mi edecek
Bunu deyin hele
Yer Ýmleri