https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...geldi-42229866
Bence bu habere durmuþtur
Ben KHK ile ihraç edilecektir DÝB dan imam vs listesinin yapayým baya liste yapmam lazým.
Kk da aslýnda rasyonel olanýn ip in masada olmasý olduðunu biliyordu.nasil ip in ersan Þen hamlesi panik bir hamley se kk nin da çok ufak partileri de sofraya davet etmeyi düþünmesi panik bir hamleyi.o da bu kaos sonucu seçimi kaybederse tüm faturanýn kendisine kesileceðini biliyordu.bu seçimin faturasý diðerlerine benzemez.bahcelinin sokakta yuhalandigi reisin konteynirda uzaktan bunu seyretmek zorunda kaldýðý zamanlardayýz.hem de oy depolari olan elbistanda.bu seferki faturanýn altýndan kimse kalkamaz.boyle çok iyi oldu.secim garantile ndi gibi bir durum oldu
HDP-CHP yakýnlaþmasýnda bir sakýnca görmüyorum. Benim sýkýntým KK'nýn basiretsizliði.
Bu zamana kadar yüzümüzü güldürmedi. Bundan sonra güldüreceðine dair en ufak umudum yok.
O yüzden totemimi yapýyorum. KK aday olursa ilk turda oyumu baþkasýna veriyorum. 2. tura kalýrsa o zaman bakarýz duruma. Ýnþallah baþkasý kalýr da sinirlerimiz gerilmez boþu boþuna![]()
vah vah kk katýlýrsa oyunu baþkasýna verecekmiþ
bari delikanlý olda yalan konuþma
senin oyun çok þeyindeydi kk nýnda
Akp nin trolü halen yalan konuþma derdinde
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri