Reis dün bugün bir þey konuþtumu
Reis dün bugün bir þey konuþtumu
bir halt olacaðý yok.
serbest piyasada dolar niye arttý ki suudi ve ingilizler para verdi 7250 milyar dolar oysaki
Bundan sonra düðün hazýrlýklarý baþlýyor benim için. Reis her evin önünde iki araba olduðunu hayal ediyor lakin. Bundan önce bir maaþ ile 10 elektrik süpürgesi alýyorken. Þuan bir maaþa 1,5 süpürge etmiyor. Allah'tan çoðunu önceden aldýk. Kýyafetler yatak odasý takýmý ufak tefek masraflar dedin mi 60-100 bin lazým. Düðün Kasým derlerse hapý yuttuk. Ben oðlan tarafýna dedim. Kardeþim ne çocuklarý ne kendini içinden çýkýlmaz borca sokma ayný þekilde benim içinde geçerli dedim. Bundan sonra aþama aþama devam edeceðiz hayýrlýsý olsun. Ama RTE gitmezse benim için hayat daha da zor olacak hatta tüm maaþlý çalýþanlar emekliler için içinden çýkýlmaz hal alacak.
Ýþlem durdu...
![]()
Memento mori
Aaaa. Adrese teslim dolarlar geldi..
Devam.. Dur kalk.. Damat zamaný sanal þube olaylarý vardý.. Ayný hesap..
![]()
Memento mori
Þimdi gençler evlenecek. Sadece kocasý çalýþacak evi kira Konya'da orta düzeyde meslekte maaþý 10 bin TL. Kiralýk ev kýzýn istediði þekilde 5 bin 2 bin kapýcý ve ýsýnma. 700 TL faturalar. Çocuk yok hiç de olmasýn, sürüne sürüne ot gibi yaþayacaklar.
Oðluma dedim gönlün ota deðil çalýþan kýza konsun. Yoksa kira faturalar vs kalaný ile ot gibi yaþarsýn. Asgari ücrete tarihî zam yapan beyimiz TÜÝK ile enflasyonu kontrol ettiðini düþünüyor ama. Çok sürmez küçük esnaf ve çalýþan kesim iflas bayraðýný önceden çeker.
Yer Ýmleri