Bunlar zamanýnda eti ucuz satacaðým diye ülkede et süt ineði býrakmadý. Þimdi görüyoruz durumu. Þimdi patates 10 TL deðil. Çiftçiyi de batýrýrsak ülkede yiyecek namýna bir þey bulamazsýn. Bunlar benim gözümde vatan haini PKK dan daha tehlikelidir.
Bunlar zamanýnda eti ucuz satacaðým diye ülkede et süt ineði býrakmadý. Þimdi görüyoruz durumu. Þimdi patates 10 TL deðil. Çiftçiyi de batýrýrsak ülkede yiyecek namýna bir þey bulamazsýn. Bunlar benim gözümde vatan haini PKK dan daha tehlikelidir.
Paramýz varda ithal ediyoruz diyen bakan vardý. Dört bir yaný Deniz her tarafý akarsu olan ülke tarýmda ithalat yapýyor. Karga daki beyin bunlarýn iki katý. Ýnek koyun yerine bunlarý kesip itlaf etmek daha mantýklý
Viobda abartin kardeþ yazmýþ. Depremin maliyeti 200 milyar dolar uzun vadeli. Bu 40 trilyon bugün ki þartlarda borç demek þuan ki borçtan 4 kat daha fazla para basmak gerekiyor. Yada o kadar dýþ borç. Öyle bir durumda enflasyon %50 den aþaðý düþmez. Benim kapasite yetmez ama rte gitsede beþ sene fazla umutlu olmayýn. Ha ABD faizi %1 olur. Fed çuvalla para basar RTE nin ilk geldiði dönemde o zaman iyimser olurum
Benim hayret ettigim, Hudapar'la isbirligi yapmasi.
Yani Hizbullah'la.
Simdi gorev basindaki polis seflerine sormak lazim, Gaffar Mudur'un sehadetinde hic mi iciniz yanmadi.
Sadece harami cetesine hizmet ettiginizi daha farketmediniz mi ?
Sonraki yillarda evlatlariniz icin, bu cocuk neden boyle oldu derseniz onlari neyle beslediginizi bir kez daha dusunun.
Yaptiklarinizin bire bir karsiligini yasamadan bu alemden gidemezsiniz.
Belki tek bir vicdana tesir eder diye yaziyorum.
Geliyor gelmekte olan.
Akþener, Yavaþ ve Ýmamoðlu'nun siyasi geleceði Kýlýçdaroðlu'nun kaybetmesine baðlý) Günnaydýn...
Söylenen þu faizler %25 e çýkarsa yýllara göre tahvi alanýn kaybý. Enflasyona vurursan kayýp çok daha büyük
https://pbs.twimg.com/media/FrGNAaOW...g&name=900x900
Deniz hocanýn topiðinde ayrýntýsý var.
bir halt olacaðý yok.
Ýlk tura çoklu aday ile gitmek hükümetin lehine olmaz diye düþünüyorum. Þimdi öyle ya da böyle, Kýlýçdaroðlu'na mesafeli olan, oy vermek istemeyen ciddi bir muhalif kesim var ki hatta iktidar seçmeni olup bu kez küskün olan kararsýz olan da bir kitle var. Bu kesimi sandýða götürmek gereklidir. Cumhurbaþkanýnýn kemik oyu aþaðý yukarý bellidir. Örneðin 20 milyon olsun. 50 milyon seçmeni sandýða götürürseniz bu yüzde 40 yapar. Ama 40 milyonu götürebilirseniz yüzde 50 yapar. Unutmayýn seçimlere katýlým arttýkça iktidarýn oy oraný düþer. Sandýða gitmeyen çok büyük oranda muhalif kesimdir.
Ýlk turdan sonra diðer muhalif adaylar ile mutlak bir pazarlýk safhasý olacaktýr. Hali hazýrda onlarýn da en doðal niyet ve hakký budur. Bu adaylar ile anlaþýlýp seçmenini yönlendirmesi daha rahat saðlanabilir. Hatta mümkünse son ya da son birkaç mitingte KK ya ikinci turda desteðini açýklayacak adaylar da bulunmalýdýr.
Ýlk hedef seçimleri ikinci tura býrakmak olmalý. Þahsen genel kamuoyu, anketler vs aksine seçimlerin ilk turda bitme ihtimali olmadýðýný düþünüyorum. Eðer ilk tura iki aday ile gidilirse, kendi görüþünü adaylar arasýnda göremeyecek milyonlarýn sandýða gitmeme ihtimalini çok yüksek ve mevcut Cumhurbaþkanýnýn kazanma þansýnýn hiçte az olmadýðýný düþünmekteyim.
Ülkenin yüzde 60 civarýnýn mevcut yönetimin kesinlikle deðiþmesi gerektiðini istediði nettir. Amma velakin ciddi bir kitle de en büyük muhalif adaydan memnun deðildir. Bu kitleye en azýndan ilk turda sandýða gönüllü bir þekilde gitme ve kendini ifade etme þansý tanýnmalý ki ikinci turda sandýða gitmesi kolaylaþsýn.
muharrem ince gibi muhalefetten oy devþirecek adamlarla girdin mi iktidara yarar
en güçlü 3. aday o
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri