-
Vay arkadaş 2500 TL maaş alacak amcam 7500 TL alacak. Sigara parası kadar prim ödedi. Benim üç asgari ücret prim güme gitti. MK böyle adaletin.
-

Originally Posted by
riko66
alım gücü kuşa çevrilmiş emekliler için ,
seçim arefesinde
hem maaşlarda hem de bayram harççıklarında
bir artırım gelebileceği şeklinde
söylemler pek inandırıcı değil...
https://www.ntv.com.tr/galeri/ekonom...bE2ygfAF1-jU4g
geri vites bakan olarak bilinen çalışma bakanı Bilgin'in açıklamaları okumasanızda olur..
yapılabilir ,edilebilir ,bla bla bla...

Originally Posted by
MKELES
Bekarları da evlendirirlerse koltuk garanti.
Anketler düzelmiyor şu İyi-Kötü Çirkin partisi ha bire sorun çıkarmasa ciddi fark atacaklar da sanki derin yapılar bu işin olmasını istemiyor gibi anlıyorum...
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Vay arkadaş 2500 TL maaş alacak amcam 7500 TL alacak. Sigara parası kadar prim ödedi. Benim üç asgari ücret prim güme gitti. MK böyle adaletin.
Aynısı benim akrabalarımda var. Toplasan 1000 yoktur ama tarım marım son 5 yılda dünya kadar kişi emekli oldu.
-
Erdoğan:17 bakan vekil adayı olacak.
-
Böyle giderse çiftçi bağkuru ile beyaz yakalılarin emekli maaşı eşitlenecek ileriki zamanlarda
-
Yüksek prim ödeyenler , anlaşıp dusurtsun , farkı cebine koysun
-
Emekli olacağınız son üç yıla kadar çiftçi bağkuru yatırıyorsunuz. Son 3,5 yıl da sigorta primi ödüyorsunuz emekli oluyorsunuz.
-

Originally Posted by
MKELES
Aynısı benim akrabalarımda var. Toplasan 1000 yoktur ama tarım marım son 5 yılda dünya kadar kişi emekli oldu.
Bu uygulama İstanbul İzmir dışında çoğu yerde vardır. RTE onlara boyuna verdiğine göre oransal olarak da fazla olabilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri