-

Originally Posted by
dimitris
Borsayı sirke çevirdiler. Seçimden sonra da yabancılar gelip bu borsayı alacak ha...
Seçimin sonucunu tahmin edip işlerine gelirse bugünden alırlar , asla kesin yargıları yoktur .Zaten bu pisliğin müsebbibi de bir şekilde yabancılar .
-

Originally Posted by
Mavideniz35
Bu gün öğleden sonra çarşıya indim , saat 15:20 civarında
Alış : 19,42
Satış : 19,62 yazıyordu döviz bürosu tabelada yeşil soğan.
Bugun saat 15.00 gibi izmir Çankaya da pazarlıksız 19.46 dan bozdurdum.
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İstanbulda alışlar daha yukarıdan...19.50 üzerinde...
Yakında 20 den almaya başlarlar.......
-

Originally Posted by
dimitris
Bonservisleri kendi ellerinde değildir.
Makul yorum katılırım.
-

Originally Posted by
turali
Bist -2'lerden artıya geçmiş...

Originally Posted by
dimitris
Borsayı sirke çevirdiler. Seçimden sonra da yabancılar gelip bu borsayı alacak ha...
16:25- 16:40 arası 15 dakikada %3,60 yukarı atmış.. sebebini bilen ?
-

Originally Posted by
Desidero74
Seçimin sonucunu tahmin edip işlerine gelirse bugünden alırlar , asla kesin yargıları yoktur .Zaten bu pisliğin müsebbibi de bir şekilde yabancılar .
Yerli yabancı farketmez bizde seçim biter bitmez borsada bir rahatlama olur,ufak bir ralli her zaman yaşanır.Reis kazansa çıkar tv lere balkona falan herkesi kucaklayacağız 84 milyonun başkanı olacağım falan der,muhalefet kazansa yeni bir iktidar yeni bir umut olur piyasalar bir iki aylık bir sürede bakalım görelim moduna geçer her durumda borsa yükselir.Zaten reis kazansa akp kazandı borsa düştü olayına izin vermez ,varlık fonuna bir telefon devlet kağıtları uçar borsa gene rallisini yapar
-
Ha o rallide ne yapmak lazım derseniz,gelen kim ona bakarım,reisse ben hafiften borsadan çıkarım,kk gelirse gavurlar giriş yapabilir o zaman aceleye gerek yok.
-
İlk Togo teslim töreni

Originally Posted by
shorts
16:25- 16:40 arası 15 dakikada %3,60 yukarı atmış.. sebebini bilen ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri