Asýlsýz þayia kýsmý külliyen yalan. Adam bu ekonomiden ben sorumlusuyum ben ekonomistim gibi cümleler kurdu. Buda bu ekonomiden siz sorumlusunuz dedi. Yani adamýn dediðini tekrar etti.
bir halt olacaðý yok.
Aynisi benim de basima geldi.
Betonarme binalarin ömrü 50-60 yýl.
Yani yillik 2% amortisman bedeli koymak lazim.
Dairenin insaat maliyeti 2 milyon olsa senede 40 bin tl sirf amortisman tutar.
Kira vergisi zaten iki aylik kirayi goturuyor.
Eve verilen kullanim zararlarini, vergileri, dask'ý vs giderleri saymiyorum....
Kiraya verirken en az 2 kira pesinat, 2-3 yýl sonrasi icin tahliye taahhutnamesi alinmasi gerekýyor.
Böyle baþa böyle traþ...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Herkese selam saygý sevgi, uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Havada tek bulut yok güneþlikken sel olacaðýný düþünen ben 5 liradan beri fiziki $ tutuyorumNe borsa ne kredi ne faiz anlayacaðýnýz. Ayrýca pandemi döneminde ihtiyacým dýþýnda olan 1+1 dairemi sattým 350KTL daire þu anda 1,750 TL
( Moralim bozuk beklemeye devam. Halet-i ruhiyemi siz forumdaþlarla paylaþayým dedim.
...Haberde adý geçen þahýs, bakanlýðýmýza direkt randevu alarak deðil üçüncü þahýs yanýnda gelmiþtir. Bu gibi durumlarda kiþilerin Genel Bilgi Toplama Sistemi nden bilgilerine bakmak gibi bir uygulamamýz yoktur. Ziyarete iliþkin tüm ayrýntýlar daha önce Barýþ Pehlivan ile paylaþýlmýþ olup adý geçen þahýs ve hakkýndaki iddialarla bakanlýðýmýzý iliþkilendirmek iyi niyetli bir yaklaþým deðildir. Kaldý ki bakanlýðýmýzýn çocuk istismarýna ve bu konudaki iddialara karþý tutumu ve mücadelesi kamuoyunca malumdur.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
NE YAPACAKSINIZ ?
Bakanlýðýn açýklamasýnýn ardýndan sosyal medyadan bir paylaþým yapan Pehlivan, SS te de yazdýk: Çocuða tecavüz þüphelisi Sadullah Alagöz, Aile Bakaný Derya Yanýk ile görüþmeye hâkim Ömer Azküçük ile geldi dedi ve þu sorularý sordu:
Kafeler iþleten, çocuða tecavüz þüphelisi bir iþadamý neden aile bakaný ile görüþmek istedi?
O görüþmenizde neler konuþtunuz?
Hâkim Azküçük, yanýnda Alagöz ü getirme gerekçesini bakan Yanýk a nasýl açýkladý?
Bundan sonra ne yapacaksýnýz?
Kaldý ki bakanlýðýmýzýn çocuk istismarýna ve bu konudaki iddialara karþý tutumu ve mücadelesi kamuoyunca malumdur.
Diyor Sn.Bakan.
Kamuoyunca malum olan, bazi tarikatlar ve Kur'an kurslarina ayyuka cikan cocuk tecavuz ve istismarlaridir.
Demek istiyor ki, boyle bir sey olmadigini kamuoyu biliyor.
Peki,bu cocuk istismarcisi, yanina Hakim'i alip, neden gorusmeye geliyor.
Kirletilen o cocuk hepimizin evladi, sadece ailesinin degil.
Bari sus cevap verme, unutulsun.
Bir de cevap veriyor, utanmadan.
Yer Ýmleri