-

Originally Posted by
Desidero74
Bu kimin haberi acaba benim emlakçımın dün başına geldi bu olay.
Mağdurun fotosu bu
-

Originally Posted by
111222333
Mağdurun fotosu bu

Evet bu Onur, bilip bilmeden millet konuşur, aynı şubede 6 ay önce başka birinin altınları sahteleriyle değişmiş muhtemel aynı olacaktı biz erken gitmiş olduk , dedi.
Çocuk savcılıktan çıkıp kiralık daireme tesisatçı getirdi, zor bir durum oldu onun için.
Düzgün bir çocuktur ben tanıyorum.
-
25 Nisanda yazmışız.
Kasadaki son fiziki altın ve doların çıkması için bu haberler.
Sanalda kalın haberleri.

Originally Posted by
sar

Originally Posted by
HURKUŞ
Yakında bu tip haberler artabilir.
Bak kapalı çarşıya giderseniz böyle olur aba altından mesaj şeklinde.
Bir ara fiziki banka kasaları ilede ilgili haberler çıkmıştı.Sanalda kalın diye.
-

Originally Posted by
bisikletci
Mumkun degil bu
Iki anahtar var ikisi birden ayni anda icine girecekte acilacak
Biri bankada biri musteride
Asparagas haberler
2. Anahtarın yedeğini yapamqzlar mı. Ben kasanın anahtarlarını kaybettim. Banka çilingir çağırdı. Geldi kasayı kırdı çıkardı. Yeni kilidi taktı. Anahtarın ikisini bana verdi 1 i bankada kaldı. Görevli ile çilingir anlaşsa bir tanede kendilerine anahtar çıkarsalar ben yokken kasayı boşaltırlar.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
2. Anahtarın yedeğini yapamqzlar mı. Ben kasanın anahtarlarını kaybettim. Banka çilingir çağırdı. Geldi kasayı kırdı çıkardı. Yeni kilidi taktı. Anahtarın ikisini bana verdi 1 i bankada kaldı. Görevli ile çilingir anlaşsa bir tanede kendilerine anahtar çıkarsalar ben yokken kasayı boşaltırlar.
İşte konuşuyor boş boş, çocuk bana polis tutanağın resmini gönderdi özel olmasa paylaşırdım, asparagas olsa polis savcı ne arasın bizim millette komplo sevgisi çok olduğundan sap ile zamanı karıştırır.
Bu çocuk fakir biri değil , sağlam şahsi birikimi var, asparagas işlere de dahil olmaz.
-

Originally Posted by
HURKUŞ
Harem altın dolar satışı 21.01 e çıkarmış.
-
-
İyice tiksindim bir yandan rte ye eleştiri hakaret sayılırken diğer yandan ülkenin kurucusu Atatürke çok ağır küfür eden paylaşım yapmak buna müsade eden zihniyete gerekli ağır yaptırımlar yada cezaların verilmemesi açıkçası beni çok sinirlendirdi ve tiksindirdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri