Originally Posted by
Ozan Erol
akinolu kentuf
@euroyonetim
Dün bence dört beþ yýl sonra piyasanýn en çok konuþulacak kiþilerinden biri ile görüþtüm. Normalde bu tarz adamlar kaðýt söylemezler söyleselerde çakmak için söyliyecekleri için piyasayý sordum. ��Tayyip giderse 20 gün kimse piyasadan mal alamaz dedi o þekilde bir ralli bekliyor
1:00 pm · 9 Apr 2023
baksana kentufun kulaðýna ne üflemiþler ? bay kemal kazanýrsa bist 20 gün tavan-tavan gidermiþ.. kardeþim þimdiden neden almýyosun biraz, bay kemalin kazanma ihtimali daha yüksek, þimdiden al biraz, 5 hafta kalmýþ þunun þurasýnda..
bi ara deniyordu ki, seçime kadar borsayý yukarý sürecekmiþ hükümet çünkü borsayý bademler yapýyormuþ, nasýl yapýyorlarmýþ? iþte o tahtadan çýkýp öbür tahtaya girerek, para giriþi olmadan borsayý yapýyormuþ bademler ve seçime kadar yukarý sürecekmiþler.. ilkokul talebelerini bile inandýramayacak kadar ucuz bi retorik..
sonra meral abla masayý devirince borsa da devrildi, oysa sevinmesi gerekmez miydi ? masa tekrar toparladý, borsa sert kutladý bunu, hele isctr- öyleyse bay kemal geliyor diye yükselmiþ olmalýydýk, demek ki borsa bay kemali kutlayacak.. sonra 4 haftadýr bastýlar borsaya, hacim derinlik likidite herþey kurudu
Yer Ýmleri