Yokluk fonunun malý emanet...
Bugün burda yarýn baþka yerde.
Ýþç de iþler i bitti..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yokluk fonunun malý emanet...
Bugün burda yarýn baþka yerde.
Ýþç de iþler i bitti..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Teþekkürler arkadaþlar..
Cautionary akil mantýk kalmadý ki adam son dakika bir bastý aklýmý aldý..
Bende senin gibi düþünmüþtüm aradaki vergi kimden çýkacak tabiki hisse fiyatýnda...
Emin olmak için sordum.
Küçük yatirimcini caný çok yandý bu Doas, Ereðli çok yazýk yerlerde sürünüyor bu þirketler hükümete çok oy kaybetercekler borsanýn basindaki beyefendi çok zarar veriyor þirketker kendileri oynuyor.....
BU YORUMU BÝR FORUMDAN ALDIM..... adamlar hisse alýyor hükümetten bekliyorlar yükseliþi.....Gelecekte çok kaybedecek borsanýn doðasýný öðrenmemiþler......
Napsin garipler her gün zopa yiyince tutunacak dal arýyor olmalý, oy kaybý hikaye kýsmý.. belki de bunu yazan oy bile vermeyecek olan azýlý bir muhalefet partisinden bir vatandaþtýr..
Yazýk gerçekten çok bilinçsiz yatýrýmcý var.
Borsaya girerken imzalanan sözleþmeyi bile okumamýþlardýr belkide.. Þirket iflas ettik battýk deyip dükana kilit vursa, yatýrdýðýn para püffff
Hiç tahtasý kapanan senete denk geldin mi tohatlý abi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
arkadaþlar þu borsayý kötülemeyi býrakýn artýk. kötü bir þey olsa þirket sahipleri, hükümetler, kurumlar zaten bunu finanse etmezdi. binlerce insan burda çalýþmazdý. adam gk yaparken bile en ufak detaya dikkat ediyor ve yýllarýn tecrübeli ceo yardýmcýsý.
borsa kazanç üzerine kurulu bir sistem. kazanç olmasaydý zaten borsa olmazdý.
ama iþte türev ürünler çok sýkýntýlý. bunu aðalar dýþýnda yapmak çok zor. çok iyi teminatla slow trade ancak mümkün.
misal bugün bir tahtaya alýþ yazdýn. patron yarýn sabah kimin alýþ yazdýðýný ad soyad adresine kadar görebiliyor. buna yasal olarak hakký var.
zarda hile de olur. ama attýðýn zarý adam zaten biliyor.
audentes Fortuna iuvat
Ne olduysa kendimi finansal özgür ilan ettiðim de oldu
Ereðli de malýmý kaptýrdým maden haberi ile artý GAP da boþluk verdi diye ama onda bile hayýr varmýþ 1 sene o parayla daha çok kazandým þimdi alsam daha karlýyým ve hisse daha ucuz
Temettü hisselerim hepsi de temettü vermiyor bu sene düþünün Türkiye de ilk yýlýmda yalan oldu temettü iþim
Allahtan ABD de düzenli temettü geliri var
7 nisandan sonra VÝOP teminatlarý oransal olarak deðiþecek
Örneðin: USDTRY için aþaðýdaki linkte gösterilen oran gereði USDTRY fiyatýnýn %14'ü baþlangýç teminatý olarak alýnacak. Yani kaldýraç yaklaþýk 1:7 olacak
https://twitter.com/nurisevgen/statu...wMll3Uxfw&s=19
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri