Yüzdesel gün içi fiyatlara göre deðiþen
Risk parametreleri gelmiþ..
SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzdesel gün içi fiyatlara göre deðiþen
Risk parametreleri gelmiþ..
SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "duraðan"dan "negatif"e revize etti. ForeksHaber anketinde beklenti görünüm ve notun deðiþmeyeceði yönündeydi.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...LP_IqjzQQ&s=19
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Sp aylýk egulfing
Çeyreklik geçen kapanýþ üstü.. ayýlýk durum pek kalmadý..
Aþaðýda çok bozuk fiyat yapýlarý var,(4050-4007-3980) hafta baþý yaygarayla düzeltirlerse longlanýr..
haziran 4300+ *bu seviyeden(4100) fxden alýnýrsa al-tut 3 aylýk swap faizi -1.9% hareket +4.8% 50-50%
aþaðý basarlarsa gene öküz gibi longlanýr...
son dalýþ, tencerenin dibini yalama.. olursa
Memento mori
hisse mart vadelilerde 5 milyar TL pozisyon fiziki eþleþmeye kalmýþ, yüzde 1 hareket 50 milyon TL ediyor, bazý tahtalarda seans sonu hissedildi satýþ baskýsý ama öyle ahým þahým bi satýþ gördük denemez.. açýlýþta direkt eksiye yuvarlandý, günün kalaný nispeten dar alanda geçti denebilir
son 3 haftadýr kesintisiz düþüþ trendindeyiz, kar realizasyonu dýþýnda baskýn bi motivasyon yoktu bu süreçte, ciddi bi haber akýþý yoktu, yurtdýþý etkisi yoktu vs, son 3 haftadýr direnç olarak çalýþan ortalama 10-günlük ortalama oldu, 4 defa deðdi ve satýþ yedi.. pazartesi içn bu direnç seviyesi 5.450 civarý.. amma velakin aþaðý devam ederse, düþüþ sarmalýna girmiþ olacak, bu saatten sonra düþmeye devam ederse ben derhal havlu atarým
![]()
arkadaþlar idealdata'da trend alarmý ile bist30 varant alýp satýyorum ama son zamanlarda kotasyon sorunu yüzünden zarar etmeye baþladým, iþten eve geliyorum bakýyorum ne satmasý gerekeni satmýþ ne almasý gerekini almaþ 300-500 lira zarar. bi çare söylermisiniz ,boþ geçmeyin zor durumdayým. normal viopa geçecek özgüvenim yok henüz. tek bist30 viopu 50 bin liralýk pozisyon demek benim aldýðým varant 2-3 bin liralýk.
Aslýnda herkes yavaþ yavaþ borsadan umudunu kesiyor. Çevremde tüm yatýrýmlarýný borsada deðerlendiren insanlar var. Fenada jazanmadýlar. Hepsi ocaktan beri nisanda borsadan çýkmaya baþlayacaðýz diyor. Aslýnda onlarýn beklentileri mart ayýndada iyi bir yükseliþ olacaðý nisandada borsayý yukarý çekerlerken kendilerinin borsadan çýkmaktý. Ancak beklentileri 2 aydýr pek gerçekleþmedi hatta bazý kaðýtlarda (petkm sasa thyao pgsus akbank ýsctr GÝBÝ ) kardan baya zarada yazdýlar. Nisan ayý geldi ve o kaðýttan çýkacaðýný söyleyenler kardan zarar ettikleri için bence borsada kalacaklar ve taþýyýcý durumuna düþecekler. Borsa kumardýr diye çevreme konuþtuðumda kabül etmiyorlar. Borsanýn kumarlýðýný günah anlamýnda söylemediði zamanýnda borsadan çýkmayý bilmediklerinden kumar oynadýklarýný söylüyorum. Borsada çok kazanma hýrsý kazandýðýnla yetinememe duygusu borsayý kumar yapar. Çevremde borsadan çok para kazanan ama zamanýnda çýkamadýklarý için kazandýklarýnýnýn bir kýsmýný sürekli veren bu nedenlede býrsadan çok zebgin olan hiç yatýrýmcý görmedim.
bir halt olacaðý yok.
Güzel panik var, mal da derli toplu, tam öttürmelik ortam. Allah kimseyi borsadan gelecek paraya muhtaç etmesin.
Yer Ýmleri